Victoria's Secret: 5 trucuri ca să arăţi sexy de Crăciun

Crezi că este chiar aşa de greu să fii şi să te simţi frumoasă şi sexy? Nici gând! Modelele Victoria's Secret îţi mărturisesc o serie de secrete care te vor ajuta să fii mai strălucitoare cum nu ai fost vreodată de acest Crăciun.

Ce fac aceste frumuseţi pentru a arăta incredibil de bine goale? Iată câteva trucuri pe care le poţi pune şi tu în aplicare.

Adriana Lima

Fotomodelul brazilian în vârstă de 29 de ani este mamă a unei fetiţe şi se numără printre cele mai sexy femei de pe Planetă. Cum reuşeşte să arate incredibil de bine? "Ador să lucrez la sală. Îmi place să fac exerciţii cardio, box şi să sar coarda", declară Adriana. Un secret al frumuseţii ei este că bea foarte multă apă şi se odihneşte destul. Recunoaşte că îi place să mănânce prăjituri, carne şi ciocolată, dar o face cu măsură. Lima a declarat că este atentă la cum, cât şi când mănâncă pentru că acest stil de viaţă o va ajuta să arate foarte bine şi peste ani. "Dacă faci exerciţii, te detoxifici, pentru că transpirând scapi de toate toxinele din corp. În acest fel, vei avea şi o stare de spirit extraordinară, vei avea mai multă energie. Când vreau să mă simt foarte sexy, îmi pun un sutien cu push-up şi îmi conturez ochii cu un creion negru"

Alessandra Ambrosio

Iată o altă braziliancă foarte hot, care reuşeşte să atragă privirea tuturor bărbaţilor, dar şi a femeilor, chiar şi ale celor invidioase, nu-i aşa? Alessandra spune că în timp a ajuns să înveţe să se iubească şi să se relaxeze, iar acestea au ajutat-o să devină o persoană cu atitudine şi extrem de sexy. Pentru că nu îi place să meargă la sală, preferă să se plimbe şi dansează foarte mult, iar rezultatele sunt extraordinare. Ce o ajută pe Alessandra să devină extrem de senzuală? "Parfumul. Îl aplic subtil, la încheieturi şi în spatele urechilor. Acest truc mă face să mă simt foarte sexy"

Candice Swanepoel

Este delicioasă! Ea mărturiseşte că merge la sală de cel puţin trei ori pe săptămână, unde este ajutată de un antrenor. Şi unde mai pui că mai ia şi lecţii de balet pentru a se menţine în formă? Frumoasa de 22 de ani adoră să îşi contureze buzele cu un creion care să îi dea un aer natural. "Mă simt foarte sexy cu buzele pline şi mari", mărturiseşte Candice. De curând, ea a pozat goală în VMAN Magazine şi arată... INCREDIBIL de bine!

Chanel Iman

Frumuseţea de 20 de ani declară că se simte foarte bine în corpul ei şi adoră să meargă la sală. Nu foloseşte machiaj foarte mult, decât în prezentările de modă. "Să fii naturală este cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru tine", spune Iman

Doutzen Kroes

A fost considerată de mulţi ca fiind întruchiparea perfecţiunii feminine, olandeza semănând cu o păpuşică... extrem de senzuală şi sexy. Ea recunoaşte că este voluptoasă şi din acest motiv trebuie să lucreze foarte mult pentru a se menţine în formă. "Merg la sală foarte des, pentru că am forme voluptoase şi trebuie să mă menţin slabă. Am renunţat la ciocolată, brânză şi pâine, dar nu de tot, pentru că sunt o pofticioasă. Le mănânc cu moderaţie"