Vara aceasta acorda tenului tau ingrijirea de care are nevoie

Indiferent de vârstă, pielea trebuie hidratată si protejată. Acest lucru este mult mai evident vara când razele soarelui și apa sărată a mării ne degradează vizibil tenul, care devine tern și lipsit de strălucire. Pielea hidratată și hrănită corespunzător are un aspect mai frumos, mai neted și mai tânăr. După un concediu relaxant pentru suflet e important să acordăm și tenului nostru răsfățul de care are nevoie.

Și pentru că meriți tot ce e mai bun, vara aceasta te invităm să descoperi fascinantele produse ce au la bază o invenție premiată cu premiul Nobel: gama produselor de lux Forlle'd.
Laboratoarele Forlle'd au creat un proces industrial global patentat, bazat pe acidul hialuronic și alte substante active cu masă moleculară mică.

Datorită dimensiunilor NANO (5 NM) și a combinației speciale de ingrediente active, pielea va fi hidratată în profunzime, ridurile vor fi reduse, va fi stimulată regenerarea pielii, menținută elasticitatea și fermitatea.

Acidul hialuronic cu masă moleculară mică  este unul dintre componentele de bază pentru îngrijirea tenului în stilul Forlle'd, jucând un rol vital în procesele metabolice precum interacționarea celulelor și crearea matricei intercelulare, adică a suportului pentru celule din care rezultă elasticitatea și fermitatea pielii. Problema proceselor convenționale de absorbție a acidului hialuronic este că moleculele acestuia sunt cu mult mai mari decât spațiul intracelular și nu pot pătrunde în straturile profunde ale pielii, la nivelul membranei bazale , unde se produce metabolismul celular.

Specialiștii japonezi din laboratoarele Forlle'd au reuşit însă o performanță fără precedent și au dezvoltat nu numai molecule de acid hialuronic de numai 5 nanometri , dar au reușit să mineralizeze și să aducă la un nivel înalt de ionizare ingridienții din toate produsele .

Acestea penetrează tenul în profunzime și asigură o hidratare a pielii care este mult mai eficientă și de durată.

În plus, această tehnologie cosmetică avansată oferă, atunci când este utilizată de specialiști calificați, rezultate vizibile încă de la prima ședință. Te invităm să descoperi pe pielea ta avantajele produselor nanomoleculare Forlle'd în cadrul Boutique Medical SPA.