Frumuseţea ta: Cum să-ţi ascunzi defectele când stai la plajă. Descoperă secretele!

Sunt puţine femei care se dezbracă la plajă fără să-şi facă absolut deloc griji referitoare la felul în care arată. Celulita, vergeturile, şunculiţele sau diverse alte imperfecţiuni ne pot şterge puţin din plăcerea de a îmbrăca un costum de baie sexy.

Dar dacă ştii cum să camuflezi problemele care te nemulţumesc, cu siguranţă te vei simţi extraordinar în pielea ta. Iată ce poţi face:

Piele strălucitoare

Dacă ai senzaţia că pielea ta nu pare suficient de hidratată şi sexy, poţi apela la un truc simplu: amestecă în loţiunea de plajă puţină pudră strălucitoare sau un fard de pleoape sidefat, în culori pastelate, asemănătoare pielii. Acesta va fi micul tău secret pentru o piele divină.

Vergeturi camuflate

Ascunde-ţi vergeturile folosind o loţiune de corp cu puţin autobronzant care să uniformizeze culoarea pielii până când vei reuşi să te bronzezi natural. În acest mod vergeturile vor fi mai puţin vizibile, iar tu te vei simţi minunat în pielea ta!

Alege costumul de baie potrivit

Un costum de baie adecvat siluetei tale face adevărate minuni şi te ajută să corectezi eventualele imperfecţiuni. Click aici pentru a afla ce costum de baie ţi se potriveşte.

Estompează celulita

Sarea blochează apa în ţesuturi şi împiedică eliminarea corespunzătoare a toxinelor. Din această cauză, celulita poate fi amplificată de o dietă bogată în sare. Ca să o estompezi, alege o alimentaţie cu un conţinut scăzut de sare, cel puţin cu câteva zile înainte.

Ascunde imperfecţiunile tenului

Machiajul încărcat cu sigurranţă nu este potrivit pentru plajă, dar ca să-ţi ascunzi micile imperfecţiuni ale tenului poţi apela la o cremă hidratantă colorată. Îţi uniformizează culoarea pielii, fără ca nimeni să o poată observa! Vei arăta absolut natural şi sexy. Nu uita că este obligatoriu pentru sănătatea pielii tale să alegi o cremă cu factor de protecţie.

MAI MULT DESPRE: frumusete, sexy, plaja, corp, defecte