Frumoasa si in ochii celorlalti

S-a dus vremea aventurilor si timpul cand iti permiteai sa fii neglijenta cu imaginea ta. Acum codurile vietii sociale sunt demne...

S-a dus vremea aventurilor si timpul cand iti permiteai sa fii neglijenta cu imaginea ta. Acum codurile vietii sociale sunt demne de luat in clacul pentru tine. Ai o intalnire de afaceri? Iesi la masa cu prietenii? Neglijenta se penalizeaza! Regula de aur pentru a avea succes si a fi admirata este: fii perfecta!

Iata ce admira ceilalti la tine si cam cum trebuie sa arate o femeie frumoasa.

Piele perfecta


Este o carte de vizita pentru noi in raport cu exteriorul, ea ne inveleste si ne protejeaza. Semnalele ei ne tradeaza: pete, roseate, acnee. Pielea este un semn de echilibru sau de dezordine interioara, un semnal al stapanirii de sine. De politete chiar, asa cum cred japonezii care acorda tenului lor o atentie deosebita. De aceea, femeile care vor mereu sa arata bine si sa afiseze un ten perfect sunt prietene la catarama cu fondul de ten.
Ti-l recomand pentru ca ajuta. Nu exagera insa. Indiferent daca este interesant ceea ce spui sau nu, in multe cazuri vei fi judecata dupa aspectul tau.

Acorda o mare atentie pensatului pentru ca sprincenele crescute nu dau bine. Ele intuneca tenul si te arata exact asa cum nu vrei sa pari, adica neingrijita. De asemenea, foloseste creme adecvate tipului tau de ten si nu uita sa mergi periodic la cosmeticiana. Trateaza orice problema a tenului in cel mai scurt timp pentru ca tot ce ai pe fata e extrem de vizibil.

Elimina excesul de sebum. Acesta este foarte inestetic si se lasa observat mai ales la cinele de la restaurant, reuniunile dintr-o sala incalzita sau in spatiile deschise, climatizate. Foloseste o lotiune tonifianta, un produs care inchide porii si nu uita de pudra.
Poti apela la ea ca solutie de urgenta.

Par ireprosabil


Acesta este inca un element cheie al lookului femeii de success. Nici nu se pune problema sa ai parul lins, despicat la varfuri, fargil si lipsit de stralucire. Iar daca este murdar, mai bine nici nu iesi din casa. In caz contrar faci o greseala nepermisa si iti va fi greu sa o dai uitarii. De fapt nu tie, ci celorlalti.

Ca sa ne lamurim, parul tau ar cam trebui sa arate mereu ca si cum ai fi iesit de la coafor. Ei bine nu chiar mereu, ci macar in zilele importante. Inspira-te din sfaturile stilistilor si vei vedea imediat rezultatele in privirea si stima celorlalti.

Un sampon purificator iti este indispensabil pentru a curata radacinile axfisiate de matreata, praf si alte impuritati.
Foloseste-l o data pe saptamana, in paralel cu un sampon obisnuit si nu la fiecare spalare.

Alege-ti o tunsoare si o culoare care te avantajeaza si iti pune trasaturile fetei in evidenta. Poti face alegerea buna doar urmand sfatul unui specialist. Daca esti vopsita, nu iti schimba radical culoarea si intretine-o intre doua vopsiri cu un sampon nuantator potrivit. Nu lasa radacinile sa iti creasc prea mult. Este inestetic si face parte din categoria detaliilor demne de cartonas rosu.

Dinti imaculati


Poate nu iti vine sa crezi, dar au o mare influenta in ceea ce priveste esecul sau reusita in cariera. Dintii ne reflecta pofta de viata deci nu ii ignora. Stii ce ai de facut: vizite periodice la dentist pentru albire, detartraj si intretinerea danturii si spalat pe dinti de doua ori pe zi.
Nu iti expune dintii la socuri termice, deci evita mancarurile fierbinti sau foarte reci.

Parfumul suav si discret


Cand iti alegi parfumul, gandeste-te ca trebuie sa miroasa bine, sa ii adori aroma dar sa nu iti agasezi seful sau clientii. Trebuie doar sa raspandesti o mireasma suava in jurul tau. Nu folosi o cantitate prea mare de parfum si nici nu le combina intre ele. Parfumul in exces este chiar deranjat si nici pe departe placut. Daca ai un parfum de calitate, nu este nevoie sa il improspatezi in cursul zilei, e suficient cel pulverizat dimineata.