Cele mai utile trucuri de frumuseţe pentru acasă

Care este cel mai bun exfoliant pe care îl ai deja în casă? Cum să revigorezi mascara dacă s-a uscat? Descoperă cele mai utile trucuri de frumuseţe pentru acasă!

O mulţime de trucuri de frumuseţe care circulă pe Instagram pot să fie extrem de folositoare şi te scutesc de multe bătăi de cap. De exemplu, cred că te-ai lămurit deja până acum că zaţul de cafea este unul dintre cele mai utile şi ieftine exfoliante pe care le ai deja acasă. Oricine l-a încercat a constatat pe propria piele beneficiile aduse de acest tratament deloc costisitor. Tot aşa mai există o sumedenie de alte trucuri de frumuseţe pentru acasă pe care merită să le înveţi şi să le aplici atunci când ai nevoie:

1. Cel mai bun exfoliant

Poate l-ai încercat deja şi îi cunoşti beneficiile! Zaţul de cafea rămâne unul dintre cele mai bune exfoliante pe care le ai în casă. După ce ai băut cafeaua de dimineaţă, păstrează-l ca să-l amesteci cu puţin ulei de măsline pentru a obţine un scrub bun pentru tot corpul, inclusiv pentru ten. 

 

2. Cum să revigorezi mascara dacă s-a uscat

Cel mai bun remediu pentru mascara uscată este să adaugi 1-2 picături de ulei de jojoba.

Dar dacă produsul a depăşit data de expirare este recomandat să-l înlocuieşti, deoarece poate să producă multe probleme oculare, în special în cazul persoanelor mai sensibile la anumite substanţe din rimel.

 

3. Cum să-ţi faci singură o trusă pentru toate pensulele de machiaj

A post shared by Makeup by Kika Mohd (@kikamohd) on Apr 15, 2016 at 1:32am PDT

Foloseşte un suport din bambus pentru farfurie şi un elastic mai gros pe care să-l aranjezi precum în imagine pentru a obţine o trusă folositoare pentru toate pensulele de machiaj. Astfel le vei avea mereu la îndemână şi vor fi ferite de praf.

 

4. Cum să faci genele inferioare mai dese