9 idei pentru a fi sexi in costumul de baie

Sezonul estival este in top. Te tortureaza putin gandul de a te "dezgoli" pe plaja, pentru a purta acel costum de baie minuscul si stramt? O sa ai putina bataie de cap daca iti doresti sa arati si sa te simti in elementul tau pe plaja.

Vestea buna este ca facand doar niste mici schimbari in rutina ta zilnica, poti evita socul pe care il ai adesea in fata oglinzii. Iata 9 modalitati care te vor ajuta, in timp util, sa te simti bine intr-un costum de baie.

1. Mananca de dimineata
In fiecare dimineata, de indata ce te dai jos din pat trebuie sa mananci sau sa bei ceva. Pana si o bucata de fruct sau o cafea cu putin lapte activeaza metabolismul. Nutritionistii sustin ca orice aliment ai consuma dimineata intrerupe starea in care organismul a intrat pe perioada somnului.


2. Tine-ti stresul sub "papuc"!
Diminueaza stresul cu ajutorul exercitiilor fizice, al rugaciunilor si al meditatiilor zilnice. Stresul poate declansa multe procese hormonale, care favorizeaza depunerea grasimilor.


3. Aerobic la televizor
Cand te uiti la televizor, ridica-te si aseaza-te de cateva ori in timpul pauzelor publicitare. Repeta acest exercitiu de fiecare data cand simti nevoia. Incepe cu cate doua seturi a cate 8-10 miscari, insa concentreaza-te asupra lor.


4. Condimentele stimuleaza metabolismul
Numeroase studii certifica faptul ca adaosul de condimente stimuleaza metabolismul. Asadar, nu ezita sa duci la serviciu o punga cu boia de ardei dulce sau iute pentru a-ti condimenta pranzul.


5. Alimente foarte reci sau foarte calde
Fa un efort sa consumi alimentele foarte reci sau foarte calde. S-a constatat ca temperaturile extreme te ajuta sa mananci mai incet, fapt care permite organismului sa trimita semnale in creier, odata ce ai mancat suficient.


6. Suna-i pe cei dragi de la plimbare
Important este sa nu stai locului pe cat posibil. De exemplu, suna-i pe cei dragi in timpul unei plimbari prin parc. Astfel lovesti doi iepuri dintr-o lovitura: iti dai telefoanele saptamanale si, in plus, arzi si caloriile in acelasi timp.


7. Scarile pot fi un aliat de nadejde
Urcatul si coboratul scarilor pot constitui aliatul tau pentru obtinerea unei siluete de admirat. Repeta acest lucru de cate ori ai ocazia, pana cand bataile inimii se intensifica: in pauzele de la serviciu, cand te intorci acasa de la munca (in locul liftului alege scarile), la metrou (in locul scarilor rulante, "munceste-te" putin). Daca intervine oboseala, opreste-te, trage-ti sufletul si continua-ti drumul pana in capatul scarilor!


8. Substituie pe rand grasimile
Incearca in fiecare zi sa inlocuiesti un aliment bogat in grasimi cu unul light. Renunta la frisca sau laptele din cafea. In felul acesta vei elimina caloriile zilnice care se depun pe solduri si coapse.


9. Mituieste-te singura!
Cumpara-ti costumul acela de baie pe care l-ai vazut intr-un magazin si ti-a placut la nebunie, cu toate ca pretul este mult peste limita pe care ti-o permiti. Considera-l premiul tau in urma "concursului de silueta". Nu numai ca te va motiva sa iti continui "cursa", ci iti va da si un sentiment de satisfactie in momentul decisiv cand il vei putea imbraca.