Frumuseţe: Ce spune forma sprâncenelor tale despre tine. Află răspunsul

"Citirea feţelor" este o practică veche, folosită în medicina chinezească, iar forma sprâncenelor este un indiciu foarte important în interpretarea personalităţii.

Sprâncenele tale indică, potrivit practicii interpretării faciale, câtă încredere ai în tine, cât eşti de hotărâtă, organizată şi cum iei decizii. Îţi arată dacă ai o gândire logică, ce anume te motivează şi dacă eşti o persoană ambiţioasă.

Sprâncene scurte

Sprâncenele scurte, precum ale lui Britney Spears, indică o persoană care nu gestionează prea bine stresul. Aceste persoane nu sunt buni ascultători şi asta pentru că nu pot face faţă stresului nici când vine vorba de problemele altora. Din această cauză, riscă să aibă relaţii de prietenie superficiale.

Sprâncene lungi

Persoanele cu sprâncene lungi, aşa cum este şi cazul actriţei Eva Mendes, reacţionează bine în condiţii de stres. Au mulţi prieteni, pe care îi ascultă şi îi ajută atunci când întâmpină probleme. De asemenea, sunt persoane muncitoare, care pot gestiona joburi importante, fiind firi competitive şi ambiţioase.

Sprâncene subţiri sau rare în mod natural

Persoanele cu astfel de sprâncene, aşa cum sunt şi ale cântăreţei Taylor Swift, nu au prea multă încredere în forţele proprii, sunt nesigure şi cred  fără să-şi pună multe întrebări ceea ce spun ceilalţi. Dar pentru că sunt adesea înşelate sau dezamăgite, ajung cu timpul să fie reticente şi prudente în relaţii.

Sprâncene groase şi dese

Cei care au sprâncenele dese sunt genul de persoane hotărâte, care ştiu ce vor şi au mare încredere în forţele proprii. Au tendinţa de a crede că sunt ţinute pe loc de ceilalţi. Pot fi persoane autoritare.

Sprâncene înalte

Persoanele care au astfel de sprâncene, aşa cum este şi cazul actriţei Megan Fox, sunt adesea sensibile şi nu foarte sociabile. Au nevoie de mai mult timp pentru a se integra în grupuri sau pentru a se apropia de ceilalţi. Sunt oameni prudenţi, percepuţi ca fiind reci tocmai pentru că sunt ceva mai rezervaţi. Pot fi perfecţionişti şi au gusturi rafinate.

Sprâncene joase

Sprâncenele joase, apropiate mult de ochi, precum ale actriţei Lilly Collins, indică o persoană prietenoasă şi sociabilă. Sunt genul de oameni care îşi respectă promisiunile. De fapt, există şi o altă denumire a acestor sprâncene, fiind cunoscute ca "sprâncene de antrenor", pentru că persoanele cu o astfel de trăsătură îi susţin cu tărie pe ceilalţi, până când reuşesc să realizeze ceea ce şi-au propus.

Sprâncene rotunjite

Cei care au sprâncene rotunjite sunt persoane foarte blânde, iubitoare şi grijuli. Sunt diplomate, altruiste şi vor întotdeauna să creeze situaţii din care toată lumea să câştige. Le place să fie mereu implicaţi într-o relaţie pentru că detestă singurătatea. Celebra Beyonce este deţinătoarea unor astfel de sprâncene.

Sprâncene drepte

Persoanele care au sprâncenele drepte sau foarte puţin arcuite, aşa cum este cazul actriţei Jessica Alba, au o gândire logică şi se bazează mult pe raţiune când iau decizii. Sunt persoane pragmatice şi mai puţin emoţionale.

Sprâncene puternic arcuite

Cei care au astfel de sprâncene iubesc distracţia, gândesc cu rapiditate, vorbesc repede, iau decizii fulgerător şi au permanent nevoie de noi stimuli pentru a nu se plictisi. Sunt persoane spontane când vine vorba de emoţii şi au simţul umorului foarte bine dezvoltat. O vedetă cu astfel de sprâncene este actriţa Olivia Wilde.

Sprâncene pensate excesiv

Sprâncenele foarte subţiri, din cauza pensării excesive, aşa cum este cazul Pamelei Anderson, indică probleme legate de încrederea în sine. Persoanele care îşi subţiază voit sprâncenele îşi reduc abilitatea de a lua decizii corecte bazate pe propriile convingeri şi păreri. De asemenea, sprâncenele foarte subţiri pot atrage persoane care nu te respectă, pentru că simbolizează slăbiciune şi o scădere a încrederii în sine.

MAI MULT DESPRE: frumusete, forma, fata, sprancene, citirea fetei