"De facut" inainte de nunta

Casatoria este un pas care dovedeste maturitate si capacitatea de a-ti asuma responsabilitati pe termen lung. Daca te-ai decis sa-l faci, verifica daca ai trait sau facut macar jumatate din lucrurile trecute pe...

Casatoria este un pas care dovedeste maturitate si capacitatea de a-ti asuma responsabilitati pe termen lung. Daca te-ai decis sa-l faci, verifica daca poti bifa macar jumatate din lucrurile trecute pe lista celor 20 de fapte pe care trebuie sa le experimentezi sau realizezi, inainte de nunta.

Lista, pe care este posibil sa o consideri un pic ciudata, a fost realizata de www.thefrisky.com:

1.   Ca sa fii cu adevarat apta pentru acest pas, trebuie sa ai cel putin 25 de ani! Pentru ca inainte de 25 de ani experientele de viata sunt insuficiente.

2.   Trebuie ca macar un an din viata sa fi trait singura.

Adica in afara unei relatii stabile. Singuratatea la varste de pana in 30 de ani nu este un canon, este o binefacere. Si daca nu ai experimentat-o, mai asteapta. Este pacat sa pierzi perioada in care poti gusta din toate placerile vietii!

3.   Inainte de casatorie trebuie sa fi experimentat deja „jocul” de-a casatoria, cu viitorul tau sot sau cu altcineva, cel putin un an. Este un fel de rodaj, in absenta caruia, dupa casatorie nu ai sa intelegi ce ti se intampla! Sa nu faci enorma greseala de a te casatori, plecand din casa parintilor, direct in casa sotului.
Trebuie sa fii capabila sa traiesti pe propriile picioare.

4.   Trebuie sa fi avut si depasit o dragoste mare. Adica sa vezi cum este sa-ti „treaca” dupa ea. Sa fi suferit, sa fi plans, ca sa intelegi ca lumea nu dispare, chiar daca iubitul a plecat.

5.   Obligatoriu trebuie sa ai un cerc de prieteni. Cel putin doua fete si musai un prieten. Mentinerea unei relatii de prietenie cu un baiat, este necesara, si dupa nunta.

6.   Este obligatorie experienta unei vacante sau a unei calatorii impreuna cu un grup de prietene.

7.   Trebuie sa fi experimentat zborul cu avionul, de una singura, catre o destinatie speciala.