Vedete Hollywood: 6 trucuri de frumuseţe

Vrei să ştii care sunt trucurile la care apelează Jessica Alba, Kim Kardashian, Jennifer Love Hewitt sau Taylor Swift pentru a arăta impecabil la fiecare apariţie pe covorul roşu? Iată care sunt secretele de frumuseţe ale divelor de la Hollywood.

Jennifer Love Hewitt, îndrăgostită de luciul de buze

Frumoasa actriţă pe care o ştim din serialul "Mesaje de dincolo" se declară fan înfocat al luciului de buze, preferând nuanţele de roz. Dar să nu crezi că-l aplică doar pe buze, ci îl foloseşte pentru obraji, deoarece după cum spune ea rezistă mai mult şi nu ai nevoie de o nouă aplicare pe parcursul zilei.

Mariah Carey, extract de mentă pentru buze apetisante

Diva care recent a născut gemeni dezvăluie secretul ei pentru buze apetisante: în luciul de buze toarnă câteva picături de extract de mentă care stimulează circulaţia sanguină şi accentuează culoarea aplicată.

Patricia Arquette îşi face acasă exfoliantul

Actriţa din serialul "Medium" recunoaşte că-şi face acasă un exfoliant pe care îl foloseşte cu regularitate pentru faţă. Amestecă făină de năut cu iaurt şi miere de albine şi după ce-şi masează tenul, lasă să acţioneze o jumătate de oră.

Kim Kardashian, ten de porţelan cu ajutorul apei şi nu numai ...

Vedeta recomandă tuturor femeilor să consume multă apă plată pentru că acesta este secretul la care apelează de fiecare dată ca să se simtă bine şi să arate senzaţional la fiecare apariţie în public. Pe lângă hidratare din interior, Kim susţine că din ritualul ei de înfrumuseţare nu lipseşte exfolierea, crema cu factor de protecţie ridicat şi fardul iluminator.

 

Taylor Swift nu renunţă niciodată la tuşul de ochi

Cunoscuta cântăreaţă Taylor Swift are un aspect de-a dreptul diafan. Ea recunoaşte că a încercat tot felul de trucuri pentru a descoperi machiajul perfect pentru trăsăturile sale. Cel mai important lucru pe care nu-l uită niciodată când iese din casă este tuşul de ochi pentru a le oferi aspectul de "pisică", fondul de ten şi un ruj. Încearcă ideile ei de machiaj şi vezi dacă se potrivesc trăsăturilor tale!

Jessica Alba este devotată anticeacănului

Deoarece îşi sufocă fetiţa cu pupici peste tot, Jessica a ajuns la concluzia că îi este mai comod de aleagă rujurile în nuanţe de roz pal ca să nu-şi umple fiica de culori. Din rutina ei zilnică de înfrumuseţare nu lipsesc nici anticearcănul şi mascara. În rest ea are grijă să-şi cureţe şi să-şi hidrateze zilnic tenul pentru a-i păstra prospeţimea.