Un chip frumos si fara riduri, cu un nou tratament revolutionar

Inca de la inceputul lui decembrie, daca nu chiar mai devreme, o usoara stare de neliniste se strecoara in suflet. Atatea intalniri, petreceri, revederi cu prieteni pe care poate nu i-am mai vazut demult, si vrem sa aratam trasnet, sa starnim invidia femeilor si admiratia barbatilor. Ne ocupam febril de gasirea rochiei, pantofilor, ne tundem, schimbam culoarea parului, dar privindu-ne in oglinda observam ca tenul nu este pe masura evenimentelor care urmeaza.

O ultima dorinta pentru a completa imaginea perfecta de frumos, dar mai ales de tinerete: vrem un ten stralucitor, vrem ca ridurile sa se estompeze macar, vrem ca ovalul fetei sa fie frumos conturat, si toate astea repede si nu invaziv, nu peeliguri profunde care sa ne tintuiasca in casa, nu dermoabraziune, poate Botox (nu, nu inca), dar ceva asemanator?

Iata ca producatorii de cosmetice au inventat o replica la injectiile cu Botox, care sa relaxeze ridurile si sa ne stearga anii de pe chip, iar profesionistii din domeniu au pus la punct un tratament care imbina aceste substante cu efect de anti-age cu proceduri de remodelare a ovalulului fetei.

Inovatia acestui tratament consta tocmai in acest duo strategic intre tehnologia asemnanatoare ca efect cu Botoxul si tehnicile de masaj specifice, care actioneaza sinergic pentru obtinerea de rezultate de durata. Adio barbie dubla si obraji cazuti, adio ridulete si uscaciune.

Acest tratament include o prima etapa de masaj cu microcurenti care vizeaza imbunatatirea metabolismului celular. In a doua faza se trece la aplicarea de substante active cu rol in redensifierea tesutului, umplerea ridurilor, netezirea trasaturilor fetei (aici intervine asemanarea cu Botox). Masajul manual de modelare este completat de un masaj de drenaj limfatic si de presopunctura. Rezultatele sunt vizibile dupa primul tratament: stralucire, fermitate, hidratare, lifting.

In sfarsit, avem un raspuns si la ultima dorinta pentru a fi frumoasa petrecerilor.

Cella Center ">