Produsele ieftine pe care vedetele le folosesc pentru a avea un ten perfect

În afara cosmeticelor și tratamentelor scumpe la care apelează, starurile folosesc adesea remedii accesibile pentru a-și îngriji pielea.

De la diferite uleiuri naturale recunoscute pentru efectele lor benefice și până la produse accesibile așa cum sunt șamponul pentru bebeluși sau rolele de masaj, vedetele au o mulțime de trucuri foarte ușor de pus în practică.

Iată câteva dintre produsele ieftine pe care vedetele le folosesc pentru a avea un ten perfect:

Kate Middleton

Soția Prințului William apelează la o metodă simplă de curățare a tenului, și anume lavetele demachiante. Kate este adepta demachierii tenului cu prosoape speciale. De fapt, makeup artistul care i-a realizat machiajul pentru ziua nunții, Arabella Preston, este de părere că această tehnică este cea mai bună variantă pentru curățarea tenului în profunzime. Îndepărtează machiajul și murdăria de pe ten, iar în același timp exfoliază delicat pielea. Prosoapele speciale pentru demachiere costă 12 lire și sunt reutilizabile.

Uleiul de măceșe este un alt ingredient de bază din rutina sa de îngrijire a pielii. "Kate continuă să folosească uleiul de măceșe în ritualul său zilnic de îngrijire a pielii. Adoră efectul pe care îl are asupra pielii sale", a declarat o sursă anonimă pentru US Weekly.

Meghan Markle

Ducesa de Sussex are întotdeauna în geantă un adevărat ingredient minune, de care nu se desparte niciodată. Este vorba despre uleiul din arbore de ceai, un ulei esențial cu proprietăți multiple, care poate trata acneea, iritațiile, ciupiturile de insecte sau rănile superficiale. „Singurul lucru de care nu mă pot despărți atunci când călătoresc este sticluța cu ulei din arbore de ceai”, a declarat Meghan.

Heidi Klum

Secretele de frumusețe ale lui Heidi Klum sunt uleiul de cocos și șamponul pentru bebeluși. „Îmi place să folosesc uleiul de cocos simplu, acela pe care îl găsești în supermarket. Mai ales în Los Angeles (n.r. unde locuiești Heidi în prezent), atmosfera este foarte uscată și eu stau afară mult. Îmi place să aplic ulei de cocos pe păr și corp. Este foarte ieftin și ne ajută să ne hidratăm pielea. În general, aleg produse naturale în locul celor sintetice care sunt pline de parfum și substanțe nocive. Îmi place să le încerc, dar rareori revin la ele. Prefer uleiul de cocos”, a declarat vedeta.

Heidi nu folosește șamponul pentru bebeluși pentru a se spăla pe cap, așa cum ne-am fi așteptat, ci pentru a se spăla pe față. „Cu mult timp în urmă am fost la oftalmolog pentru că aveam o iritație la ochi, iar medicul mi-a spus să mă spăl pe față cu șampon pentru bebeluși. Este ceea ce folosesc pentru a-mi curăța tenul. Nu este agresiv cu pielea și ochii precum alte produse”, spune Heidi.

Jennifer Lopez

Unul dintre secretele tenului impecabil cu care se poate mândri Jennifer Lopez este acidul glicolic. „Folosesc acid glicolic pentru a obține acea strălucire sănătoasă și o piele fără imperfecțiuni. Nu merg niciodată la culcare fără să mă demachiez și folosesc creme de noapte pentru a-mi menține pielea hidratată. Iar ziua, crema cu SPF este obligatorie”, a declarat starul într-un interviu. 

Halle Berry

Actrița Halle Berry este adepta remediilor naturiste pentru frumusețe. Starul a dezvăluit pe Instagram care este masca sa preferată, compusă din ingrediente naturale și accesibile. 
„Împărtășesc cu voi una dintre măștile mele faciale favorite, care poate fi făcută cu ingrediente pe care cele mai multe dintre voi le aveți deja în bucătărie. Această poțiune iluminează tenul, micșorează porii, reduce liniile fine și stimulează strălucirea naturală a pielii. Și este foarte ușor de făcut!”, a scris actrița pe contul său Instagram, unde este urmărită de peste șase milioane de persoane. Masca preferată a lui Halle Berry conține 2 linguri cu ceai verde, 1 vârf de linguriță cu pudră de turmeric, 1/2 linguriță cu zeamă de lămâie, 4 linguri cu iaurt simplu. 

Salma Hayek

Salma Hayek este una dintre numeroasele vedete care includ adesea uleiul de cocos în ritualul zilnic de a îngrijire a pielii. Vedeta are o rutină de curățare a tenului pe care o respectă în fiecare noapte, înainte de culcare. Începe prin a se demachia cu ulei de cocos. Încălzește apoi un prosop ud în cuptorul cu microunde, pulverozează apă de trandafiri pe el, îl pune pe față și așteaptă câteva minute. În acest fel porii se deschid și sunt eliminate complet impuritățile.

Reese Witherspoon

Actrița folosește o rolă de jad, un accesoriu pe care numeroase vedete și influencerițe îl folosesc deja de ani buni. Reese își masează pielea cu mișcări circulare, de-a lungul liniei maxilarului și sub ochi. „Fac asta și dimineața. Mă ajută să scap de cearcăne”, a spus vedeta într-o postare Insta Story. Masajul facial este benefic pentru stimularea circulației sangvine și limfatice. Rolele pentru masaj facial nu costă mult și sunt o investiție bună pe termen lung.
MAI MULT DESPRE: frumusete, ten, vedete, cosmetice