Manichiurile de vară ale vedetelor. Inspiră-te de la Alessandra Ambrosio!

Supermodelul brazilian a decis să intre în spiritul Campionatului Mondial de Fotbal, care se desfăşoară în ţara sa natală, printr-un desen pe unghii în culorile verde, galben, albastru şi alb.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio a ales un desen pe unghii inspirat de culorile drapelului brazilian: galben, verde, albastru şi puţin alb. Supermodelul îşi susţine astfel echipa naţională, într-un mod cât se poate de feminin.

Gwen Stefani

Cântăreaţa americană a lansat încă din toamna anului trecut o gamă de lacuri de unghii pentru această vară, în colaborare cu OPI. Rozul intens şi negrul sunt preferatele sale.

Lupita Nyong'o

Actriţa mexicană, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rol secundar în filmul "12 ani de sclavie", a decis să-şi asorteze rochia galbenă cu o manichiură în aceeaşi nuanţă.

Rihanna

Rihanna a ales o nuanţă de roz pastel, care se potriveşte perfect cu zilele senine de vară. Vedeta şi-a pozat manichiura şi a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Beyonce

Beyonce a demonstrat de multe ori că este înnebunită după auriu. Cântăreaţa a folosit auriu şi pe unghii, adăugând şi desene în formă de coroană, pentru a se asorta cu un alt nume de scenă al său: Queen Bey.