Manichiură. Ce culori neon pentru unghii au ales vedetele. Tyra Banks preferă galbenul

Bronzul frumos şi un costum de baie sexy se potrivesc de minune cu o manichiură într-o nuanţă puternică de roz, oranj, albastru, galben sau verde. Lacurile de unghii neon au devenit un "must-have" în fiecare vară, de ani buni.

Şi vedetele iubesc oja neon, dar nu numai pe plajă, ci chiar şi pe covorul roşu. Iată ce nuanţe au ales starurile de la Hollywood:

Tyra Banks

Fostul supermodel a purtat o ojă într-o nuanţă foarte puternică de galben, care se asortează cu topul. Dacă vrei să încerci o manichiură galbenă, alege un lac de unghii cu mult pigment. Dacă oja este uşor transparentă, efectul va fi neplăcut, iar unghiile tale vor părea bolnave.

Cameron Diaz

Vara aceasta se poartă roşul corai şi în general toate nuanţele de porocaliu. Încearcă o nuanţă precum cea a actriţei Cameron Diaz atât pe plajă, cât şi la evenimentele speciale la care participi. Te va ajuta să oferi un strop de culoare ţinutelor complet negre, aşa cum este şi în cazul actriţei.

Katy Perry

Katy Perry iubeşte culorile puternice, îndrăzneţe, pe care le poartă nu doar pe unghii, ci le include şi în machiaj, păr şi ţinute. Vedeta preferă galbenul, rozul intens sau albastrul neon.

Keri Hilson

Cântăreaţa americană Keri Hilson a încercat oja portocalie, care se potriveşte perfect cu unghiile sale lungi şi forma rontunjită a vârfurilor.

Ciara

Şi rozul neon se numără printre nuanţele preferate ale starurilor. Cântăreaţa Ciara a optat pentru o ojă într-un roz intens.