Frumuseţea ta: 7 tendinţe pentru unghiile tale în această toamnă

Ai rămas fără inspiraţie în ceea ce priveşte culorile şi stilurile pentru manichiura ta? Descoperă tendinţele pentru această toamnă şi încearcă noile idei pentru unghiile tale. Iată 7 stiluri pe care să le încerci în toamna asta:

Roşul "sânge de taur"

Este o nuanţă asemănătoare roşului burgund, dar ceva mai închisă. Este vedeta sezonului şi poate fi asociată foarte bine ţinutelor elegante şi evenimentelor speciale la care participi în această toamnă.

Unghii 3D

Manichiura 3D este un trend important pentru această toamnă. Include folosirea elementelor în relief pe unghiile tale, iar stilurile pe care le poţi încerca sunt incredibil de variate. Găseşti în magazinele de specialitate aplicaţii în relief pe care să le foloseşti pentru o manichiură 3D senzaţională.

Unghii mate


Lacul de unghii mat este o altă tendinţă importantă pentru această toamnă. Cea mai simplă variantă este să-ţi cumperi un topcoat matifiant, cu ajutorul căruia poţi tranforma orice lac de unghii într-unul complet mat.

Nuanţele metalice


Lacurile de unghii intens metalizate sunt absolut obligatorii pentru această toamnă. Alege argintiu, cupru sau auriu, dar şi nuanţe puternic metalizate de albastru închis, negru, mov.

Sclipiciul


Bucăţile mari de glitter în diverse culori oferă căldură şi strălucire unei zile mohorâte de toamnă şi sunt ideale mai ales pentru club sau petreceri. Sunt varianta perfectă pentru seară. Alege lacurile de unghii cu bucăţi mari de sclipici, care au un efect dramatic, dar şi pe cele cu foarte multe particule strălucitoare, care acoperă unghii din prima aplicare.

Negrul, în diverse stiluri

Negrul pare să rămână de multă vreme în actualitate în ceea ce priveşte unghiile. În această toamnă îl poţi folosi în stil clasic, dar poţi folosi şi negrul total mat, negrul în combinaţie cu nuanţe strălucitoare sau decorat cu un strat de lac de unghii cu particule strălucitoare.

Nuanţele foarte închise de albastru, verde smarald şi mov

Optează pentru aceste nuanţe dacă vrei o manichiură sexy şi misterioasă. Sunt culori foarte aproape de negru, puternice, intense. Cele mai bune variante sunt cele de mov, albastru foarte închis şi verde smarald.