Frumuseţe: Kate Moss are pielea distrusă de soare. 5 vedete cu probleme

Razele ultraviolete au efecte dezastruoase asupra pielii, provocând în timp, în funcţie de cât de mult te expui la soare, probleme serioase, ireversibile, precum riduri accentuate, pete pigmentare, dar şi afecţiuni grave cum este melanomul, cel mai agresiv cancer de piele.

Deşi au la dispoziţie o mulţime de cosmeticiene şi make-up artişti, vedele care n-au avut grijă să se protejeze de razele ultraviolete nu mai pot ascunde efectele nocive asupra pielii lor.

Kate Moss

Pe lângă fumat, consumul de alcool şi nopţile pierdute pe la petreceri, fostul supermodel britanic mai are un "viciu" care îi distruge pielea. Este vorba despre orele în şir petrecute pe plajă. Razele ultraviolete i-au provocat vedetei riduri accentuate şi pete pigmentare, pe care nu le mai poate şterge de pe tenul său.

Sofia Vergara

Cel mai mare regret legat de frumuseţe al actriţei de origine columbiană este faptul că nu a folosit cremă cu factor de protecţie solară şi pe decolteu, ci doar pe faţă. Sofia a declarat într-un interviu că decolteul său prezintă mai multe riduri şi pete decât tenul şi regretă că nu a folosit protecţie solară.

Pamela Anderson

Deşi trăieşte în Malibu, California, un oraş ars permanent de soare, Pamela Anderson a declarat că nu foloseşte niciodată cremă cu factor de protecţie solară. Iar efectele nefaste ale ultravioletelor se văd pielea sa. Actriţa din celebra serie Baywatch are foarte multe riduri şi pete pigmentare cauzate de expunerea la soare fără protecţie împotriva razelor UV.

Melanie Griffith

Soţia lui Antonio Banderas pare mult mai îmbătrânită decât este, la cei 56 de ani ai săi. Actriţa are pielea foarte albă, predispusă la arsuri solare, dar judecând după aspectul decolteului său, foarte ridat şi cu multe pete pigmentare, se pare că nu s-a temut în tinereţe de razele ultraviolete.

Lindsay Lohan

Pe lângă pistruii săi moşteniţi genetic, Lindsay Lohan, în vârstă de 27 de ani, a dobândit şi multe alte pete provocate de razele ultraviolete. Tenul cu efelide, cunoscute sub denumirea de pistrui, este foarte sensibil la soare, expunerea chiar şi foarte scurtă cauzând agravarea pigmentării şi apariţia altora noi. Se pare că viaţa tulbure şi agitată a actriţei nu i-a lăsat timp să se mai gândească şi la protecţia solară.

MAI MULT DESPRE: ten, piele, riduri, soare, vedete, pete pigmentare