Frumuseţe. Cum să arăţi perfect fără să te machiezi zi de zi. 4 trucuri simple

Mascara, fond de ten, corector, creion dermatograf, fard de pleoape şi lista produselor folosite zilnic de majoritatea femeilor pentru a se machia poate continua. Dacă ţi-ar plăcea să te trezeşti dimineaţa arătând la fel de bine ca şi când ai fi machiată, trebuie să ştii că există câteva mici trucuri.

Acestea te vor ajuta să arăţi impecabil şi când mergi la plajă sau când nu ai chef să te machiezi. Iată care sunt:

Vopseşte-ţi genele

Te-ai obişnuit să foloseşti mascara zi de zi pentru a-ţi pune ochii în valoare? Persoanele care au piele deschisă la culoare, dar nu numai, au adesea genele de culoare şaten deschis, cu vârfurile blonde. De aceea, atunci când nu foloseşti mascara, pare că genele tale sunt scurte şi rare.
Prin vopsirea genelor, vârfurile aproape transparente prind culoare, iar genele tale vor fi mult mai vizibile. Atenţie! Este foarte important ca această procedură să se realizeze într-un salon de înfrumuseţare, cu vopsea specială.

Conturează-ţi sprâncenele

Dacă ai sprâncenele rare din cauza pensatului excesiv sau pur şi simplu aşa le-ai avut dintotdeauna, tatuarea lor este o variantă demnă de luat în calcul. În acest fel nu vei mai folosi în fiecare zi creionul pentru conturare.
Tatuarea sprâncenelor este, totuşi, o soluţie radicală, motiv pentru care trebuie să te gândeşti cu seriozitate înainte de a trece la fapte. Pentru ca rezultatul să fie unul natural, sprâncele trebuie tatuate fir cu fir. Această procedură, deşi meticuloasă, imită destul de bine forma naturală a sprâncenelor. Linii subţiri sunt trasate pe piele pentru a semăna perfect cu firele de păr. Mergi la un salon specializat şi cere fotografii "inainte şi după" cu rezultatele lor.
Vei putea observa astfel dacă stilul lor de lucru este ceea ce îţi doreşti tu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă