Frumuseţe: 9 nuanţe de ojă perfecte pentru evenimente speciale

La fel ca şi machiajul sau ţinuta, manichiura ta trebuie să fie adecvată tipului de petrecere sau eveniment special la care participi, dar şi momentului zilei în care va avea loc.

Descoperă câteva nuanţe elegante de ojă care te vor ajuta să arăţi impecabil la evenimentele din vara aceasta:

Roşul închis cu particule strălucitoare

O nuanţă de roşu-vin, cu particule strălucitoare, poate crea un efect elegant şi sofisticat pe unghiile tale. Un astfel de lac de unghii este ideal pentru evenimentele de seară şi se asortează uşor cu orice tip de ţinută elegantă.

Negru

Vedetele de la Hollywood au impus folosirea ojei negre la evenimentele de pe covorul roşu. Este o alegere perfectă chiar şi dacă ai unghiile scurte, pentru că vei obţine un look sexy fără prea mult efort. Este foarte important ca oja să fie aplicată perfect, iar pentru mai multă strălucire aplică un topcoat la final.

Verde - coadă de păun

Această nuanţă sidefată este misterioasă şi sexy, fiind o opţiune ideală pentru petrecerile elegante la care participi. Se potriveşte foarte bine ţinutelor negre.

Nude şi glitter

Nuanţele nude asociate cu glitter de mari dimensiuni sunt foarte potrivite dacă ai ales o ţinută romantică sau diafană. Sunt, de asemenea, o alegere bună şi pentru petrecerile care au loc în timpul zilei.

Movul intens

Particulele de sidef într-un lac de unghii mov închis îţi tranformă manichiura într-un adevărat accesoriu elegant. Asortează această ojă cu un inel de mari dimensiuni cu o piatră de aceeaşi culoare şi cu siguranţă nu vei trece neobservată!

Oja metalică

Dacă optezi pentru accesorii aurii sau argintii, precum sandale, curea sau clutch, atunci oja metalică este exact ce îţi trebuie. Va completa foarte bine un astfel de look pentru un eveniment special care are loc seara.

Roşul clasic

Bineînţeles, lacul de unghii roşu clasic nu putea lipsi din această listă. Se potriveşte absolut oricărei ţinute elegante, indiferent dacă evenimentul la care participi are loc în timpul zilei sau seara.

Oja nude

Când vrei să pui în valoare un accesoriu important sau chiar rochia, este indicat să optezi pentru un lac de unghii neutru. Oja nude este o alegere bună de asemenea dacă optezi pentru pantofi sau clutch în aceeaşi nuanţă, dar şi pentru evenimentele şi petrecerile de zi.

Negrul cu glitter

Un astfel de lac de unghii este ideal pentru petrecerile mai puţin formale, dar şi pentru cele elegante. Glitterul auriu îi oferă strălucirea unei bijuterii, manichiura ta devenind astfel un accesoriu preţios.