Frumuseţe. 7 vedete care arată excelent fără machiaj. Trucurile lor

Machiajul realizat de profesionişti şi fotografiile retuşate ale starurilor de la Hollywood ne fac adesea să ne întrebăm dacă vedetele arată cu adevărat perfect şi în realitate. 
 
Unele dintre ele sunt de nerecunoscut fără machiaj, altele, în schimb, arată excelent fără strop de fard. Iată câteva dintre acestea şi trucurile pe care le folosesc pentru a-şi menţine frumuseţea naturală:

Jessica Biel

Soţia lui Justin Timberlake şi-a făcut un selfie în maşină, nemachiată, pentru a le arăta fanilor "adevărata" sa faţă. Chiar şi fără machiaj Jessica are un ten impecabil şi o frumuseţe naturală de invidiat. Secretul său se pare că este dieta organică şi activitatea fizică intensă. Actriţa aleargă şi face yoga în fiecare dimineaţă.

Demi Lovato

Actriţa şi cântăreaţa americană Demi Lovato a postat o fotografie pe Instagram în care apare complet nemachiată. Vedeta a însoţit poza cu o provocare pentru fanele sale: "Să lansăm un nou trend pe Twitter/Instagram: #NoMakeupMonday (nr: lunea fără machiaj)...  De ce? Pentru că merităm să arătăm lumii frumuseţea şi încrederea noastră!" 

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi

Odată cu aniversarea a zece ani de relaţie, Ellen DeGeneres şi partenera sa, Portia de Rossi, au postat o fotografie pe Facebook în care nu poartă niciun strop de fard. Deşi trecerea timpului şi-a pus amprenta asupra ambelor vedete, frumuseţea lor naturală nu poate fi contestată.

Alessandra Ambrosio

Supermodelul brazilian s-a fotografiat nemachiată, imediat după terminarea unei şedinţe de fitness, lăsând să se vadă un ten impecabil.

Unul dintre secretele sale de frumuseţe este folosirea cremei autobronzante cu efect delicat şi cu factor de protecţie solară. În acest fel are pielea arămie, dar fără consecinţele negative ale ultravioletelor. 

Bar Rafaeli

Supermodelul de origine israeliană şi fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio postează des pe reţelele de socializare imagini în care apare complet nemachiată, pe plajă sau la piscină. Bar Rafaeli se mândreşte cu pistruii săi care îi oferă o alură inocentă.

Gisele Bundchen

Cu un aer relaxat şi natural, Gisele reuşeşte să arate întotdeauna impecabil, chiar şi când este nemachiată. Secretele sale sunt dieta echilibrată, din care exclude complet lactatele atunci când vrea să slăbească, dar şi exerciţiile fizice pe care le face zi de zi. Gisele este căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady şi locuieşte în Los Angeles.

Jennifer Lopez

Cântăreaţa şi actriţa americană de origine portoricană arată impecabil fără machiaj, la 45 de ani. Jennifer a postat pe reţelele de socializare o fotografie sexy, în care apare în cada plină cu apă şi petale de trandafiri.