Frumuseţe. 10 nuanţe de ojă în tendinţe pentru această toamnă

Culorile în tendinţe pentru unghii se înspiră foarte mult în acest sezon din colecţiile de modă propuse de designerii celebri pentru toamnă-iarnă 2015.

Nuanţele închise, cu o alură misterioasă şi sexy, dar şi cele de inspiraţie militară, domina paleta coloristică, dar se îmbină armonios şi cu nuanţe de roz nude sau cele metalice. Iată ce să încerci toamna aceasta:

Mov prună

O nuanţă foarte sexy şi elegantă, perfectă pentru o manichiură adecvată unei ţinute pentru ocazii speciale. Este o combinaţie între roşu burgund şi mov închis

Cupru

Ojele metalice, cu o strălucire intensă, în special cele de nuanţa cupru, sunt un trend important pe care nu trebuie să-l ignori. Sunt ideale pentru petreceri, evenimente speciale şi ieşirile în club. Pot fi asortate cu succes cu ţinute all-black, oferind un strop de strălucire, transformându-ţi unghiile în adevărate accesorii preţioase!

Nuanţe de inspiraţie militară

Este vorba despre acele culori care se regăsesc adesea în ţinutele militare de camuflaj, precum verde kaki, gri închis, bleumarin, cafeniu, maro etc.

Roz perlat

Deşi pare mai degrabă o nuanţă primăvăratică, rozul perlat este culoarea proaspătă şi delicată a acestei toamne pentru unghiile tale. Strălucirea discretă a unei astfel de oje o transformă în culoarea perfectă pentru manichiura de birou sau şcoală.

Cărămiziu

Stilul anilor '70 se bucură de un succes enorm în moda 2015, fiind inclus chiar şi în tendinţele pentru unghii. Iar culoarea oranj-caramiziu este o adevărată emblemă a acelor ani.

Gri

Nuanţele de gri au avut întotdeauna succes toamna, în ceea ce priveşte lacurile pentru unghii. Nici acest sezon nu face excepţie. Dacă vrei să-i oferi acestui stil o notă modernă, de actualitate, încearcă o ojă gri mată sau un top-coat pentru matifiere.

Roşul clasic

Este una dintre ojele care nu trebuie să-ţi lipsească din colecţie. Este întotdeauna în trend, iar nici acest sezon nu face excepţie.

Albastrul metalic

Nuanţele metalizate de albastru se numără printre culorile preferate de designeri pentru unghiile modelelor care au prezentat colecţiile destinate acestui sezon. Alege albastrul închis, intens metalizat. Este o nuanţă perfectă pentru petreceri şi ieşirile în club, dar nu numai.

Glitter

Oja bogată în glitter de nuanţe uşor diferite, care imită aspectul unui cer înstelat, este un must-have al acestui sezon. Este foarte important să alegi produse de bună calitate, cu un efect metalic intens, astfel încât glitterul să-ţi acopere unghia în totalitate.

Verde închis

Nuanţele de verde închis, precum verde petrol, malachit, verde pin sunt excelente dacă vrei ca unghiile tale să se afle în centrul atenţiei.