Conturi de manichiură de pe Instagram pe care să le urmărești

Dacă ești pasionată de manichiură și nail art, atunci sigur ai nevoie zilnic de inspirație și de modele noi pe care să le încerci. Descoperă câteva conturi de pe Instagram pe care să le urmărești.
 
Desenele pe unghii nu sunt pentru cei care nu au răbdare. Dacă ești pasionată de astfel de manichiuri complicate, atunci știi câtă atenție la detalii este necesară pentru a realiza adevărate opere de artă pe unghiile tale.
Iar atunci când ești în căutarea surselor de inspirație, Instagram se dovedește a fi soluția ideală. Iată câteva dintre conturile de manichiură pe care să le urmărești: 

Madeline Poole

Desenele sale abstracte sunt adevărate opere de artă modernă, dar care pot fi observate de la distanță datorită culorilor lor vibrante și ale modelelor grafice. Printre creațiile sale se numără și portretul în miniatură desenat pe unghii al celebrului designer Karl Lagerfeld.


Vanity Projects

Salonul de manichiură Vanity Projects lucrează prin rotație cu cei mai buni nail artiști din întreaga lume, iar rezultatul este o colecție impresionantă de manichiuri spectaculoase. De la bijuterii aplicate pe unghii și până la unghii acoperite cu folie holografică sau printuri pictate cu atenție, poți găsi o mulțime de modele pe care să le reproduci.
 

Jin Soon Choi

Modelele grafice și glitterul folosit intens sunt câteva dintre trăsăturile manichiurilor postate pe contul nail artistului Jin Soon Choi. Acesta lucrează colaborează cu publicații de frumusețe sau pentru prezentări de modă.

Miho Kawajiri

Miho Kawajiri este adepta manichiurilor 3D inedite, care ies în evidență prin stilul lor nonconformist. Artistul folosește intens aplicațiile pe unghii și cristalele.

Miss Pop

Manichiurista unor celebrități precum Tina Fey, Ariana Grande sau Demi Lovato, Miss Pop este unul dintre cei mai apreciați nail artiști. Modelele sale sunt variate și includ stiluri florale 3D sau manichiuri minimaliste.
 

Eun Kyung Park

Cu fire metalice aplicate pe unghii, perle sau bijuterii, Eun Kyung Park creează unele dintre cele mai originale manichiuri din care te poți inspira. De asemenea, folosește aplicațiile holografice și detaliile atent construite. 

Sundays Studio

Pentru minimaliști, manichiurile create de Sundays Studio sunt ideile perfecte. Acest salon folosește propriile oje care nu au fost testate pe animale și nu conțin substanțe toxice. Modelele lor includ linii subțiri și detalii delicate.
 

Paintbox

Dacă vrei să știi care sunt trendurile în materie de manichiuri, atunci este suficient să urmărești postările pe Instagram ale salonului Paintbox din New York. Modelele lor sunt moderne, minimaliste și elegante. Includ adesea folie metalică, aplicații strălucitoare sau glittter, aplicate pe un fond în culori saturate. 
 

Eda Levenson

Te poți inspira din modelele nonconformiste și originale propuse de Eda Levenson, care includ aplicații strălucitoare, detalii îndrăznețe și chiar adăugarea unor elemente decorative prin perforarea unghiei.