Cele mai frumoase idei de manichiură pentru Crăciun

O manichiură pentru Crăciun este modalitatea simplă prin care poți arăta cât de mult iubești perioada sărbătorilor de iarnă.

Dacă îți împodobești casa cu decorațiuni de iarnă, aranjezi instalații luminoase pentru a-ți decora curtea și împodobești bradul de Crăciun, de ce nu ți-ai "decora" și unghiile cu simbolurile acestei sărbători?

Variantele de manichiuri pe care le ai la dispoziție sunt extrem de variate și cât se poate de frumoase.
Bineînțeles, primul lucru care îți vine în minte când te gândești la sărbătorile de iarnă este Moș Crăciun. Acest personaj atât de îndrăgit de copii, dar și de adulți, este o sursă excelentă de inspirație pentru o manichiură festivă. Printre alte simboluri reprezentative ale Crăciunului se numără bradul împodobit, renii sau sania lui Moș Crăciun, toate fiind excelente pentru o manichiură simpatică de sezon.

Descoperă câteva idei de manichiură pentru Crăciun pe care le poți încerca.

Modele inspirate de globulețe pentru brad

Inspiră-te din modelele elegante ale globulețelor pentru brandul de Crăciun pentru a realiza manichiuri sofisticate. Poți încerca și modelele în relief, create cu mini perle sau cristale.

Verde satinat cu detalii aurii

Oja în nuanță de verde satinat are un aspect elegant și sofisticat. Asociaz-o cu aplicații aurii sau aplicații strălucitoare.

Fulgi de nea pe fond roșu

Creează fulgi de nea pe unghii de culoare roșie pentru a realiza o manichiură clasică de Crăciun.

Model tip tricotaj

Imprimă pe unghii un model ce amintește de puloverele tricotate de iarnă, cu motive specifice Sărbătorilor.

Ojă roșie și steluțe albe

Obții efectul de strălucire și dacă desenezi steluțe albe pe unghiile colorate cu un fond roșu. Este o manichiură clasică și elegantă, ideală pentru cina festivă de Crăciun.

Verde închis cu detalii aurii

Pe un fond de culoare verde, desenează câteva crenguțe stilizate de brad, folosind o ojă aurie. Rezultatul este o manichiură simplă, dar foarte interesantă, potrivită pentru Sărbători.

Peisaj de iarnă pe unghiile tale

Pictează pe unghii un peisaj interesant de iarnă, în nuanțe reci de gri, alb și albastru, ce reprezintă perfect atmosfera sezonului. 

Manichiură inspirată de tricotaje

Motivele pe care le vedem atât de des pe puloverele de iarnă poat fi folosite și pentru a crea o manichiură interesantă, perfectă pentru Sărbători.

Instalație luminoasă

Desenează-ți pe unghii o instalație luminoasă, iar pentru a imita strălucirea beculețelor, folosește aplicații din cristale strălucitoare sau din glitter.

Manichiură în stil acadea

Acadelele în dungi spiralate de alb și roșu se numără printre simbolurile Sărbătorilor și în mod sigur îți amintesc de copilărie. Recreează-le pe unghii folosind două nuanțe de ojă.

Peisaj de iarnă

Câțiva brăduți desenați pe un fond alb și argintiu te ajută să creezi o manichiură ce amintește perfect de un peisaj calm de iarnă. Nu uita să adaugi și un om de zăpadă, care va oferi și mai multă personalitate manichiurii tale.

Pinguini

Nu sunt tocmai un simbol clasic al Crăciunului, dar pinguinii reprezintă foarte bine sezonul rece. Aceste păsări simpatice arată excelent desenate pe unghii și nici nu sunt dificil de realizat.

Manichiură inspirată de Moș Crăciun

Iată o manichiură foarte simplă, pe care o poți face și tu fără prea mari probleme. Este o manichiură inspirată de căciula lui Moș Crăciun, dar nu este altceva decât o manichiură french în nuanțe de roșu și alb.

Manichiură cu spații goale

Manichiura cu spații goale presupune folosirea unor șabloanecare permit colorarea unghiilor păstrând un model în care nu este aplicată ojă. Folosește motive specifice sezonului, precum reni sau crengi de brad.

Țurțuri

Desenează țurțuri de gheață pe unghii folosind glitter în nuanțe de argintiu și un fond de culoare albastru deschis.

Glitter colorat

Aplică pe vârful unghiilor glitter în nuanțe reprezentative pentru Crăciun, precum roșu, verde sau auriu. Folosește o bază de culoare nude pentru a evidenția vârfurile colorate.

Fulgi de nea

Combinația de fond albastru, fulgi strălucitori de nea și figura amuzantă a unui om de zăpadă simbolizează perfect iarna. Rezultatul va fi o manichiură ideală pentru Crăciun.

Ojă nude și glitter auriu

Strălucirea aurie nu poate lipsi din manichiurile tale pentru Crăciun. O modalitate simplă de a le folosi este aceea de a aplica glitterul la baza unghiilor, pe un fond de culoare nude.

Unghii stiletto

Unghiile stiletto lungi au o suprafață suficient de mare încât poți desena modele de Crăciun realizate în detaliu. Folosește șabloane pentru o manichiură care arată impecabil.

Albastru strălucitor

Încearcă o ojă de un albastru închis cu sclipiri care amintesc de strălucirea stelelor. Este cea mai simplă modalitate de a realiza o manichiură festivă.

Verde brad și steluțe albe

Tonurile de verde închis sunt în tendințe sezonul acesta și se potrivesc foarte bine cu o manichiură inspirată de bradul de crăciun. Optează pentru o ojă verde închis mată, care are un aspect elegant.

Roșu mat și glitter argintiu

Colorează unghiile în moduri diferite, pentru a crea o manichiură inedită. O variantă este roșul burgund mat și crenguțe de brad desenate pe un fond argintiu.

Floarea Crăciunului

Vâscul, Crăciunița sau Ilex sunt câteva dintre plantele reprezentative pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Le poți picta pe unghii pentru o manichiură frumoasă și delicată.

Manichiură minimalistă

Dacă preferi stilul minimalist, trebuie să știi că îl poți adapta și la o manichiură pentru Sărbători. Este foarte ușor de realizat.

Omuleț de zăpadă

Omul de zăpadă nu poate lipsi de pe lista motivelor simpatice pe care le poți include în manichiura de Sărbători. Alege un fond interesant, precum albastrul metalic, pentru a obține un efect modern.