Cele mai ciudate tratamente de înfrumusețare ale vedetelor

Vedetele se află sub presiunea constantă de a arăta întotdeauna impecabil. Sunt fotografiate la fiecare pas și studiate sub lupă, astfel că își dau silința să se mențină în formă și să aibă o piele de invidiat. Multe dintre ele apelează la trucuri șocante pentru a ține la distanță efectele trecerii timpului asupra tenului lor. Iată câteva dintre trucurile ciudate de înfrumusețare ale vedetelor:

Victoria Beckham

Creatoare de modă și fost star al muzicii pop, Victoria Beckham este recunoscută pentru obsesia sa de a arăta întotdeauna exemplar. Unul dintre cele mai neobișnuite obiceiuri ale sale este acela de a nu zâmbi, pentru a evita apariția ridurilor de expresie. Dar Victoria nu se oprește aici... Starul se pare că folosește produse cosmetice pe bază de excremente de pasăre, mai exact de privighetoare. Vedeta a descoperit acest ingredient neobișnuit după o vizită în Japonia, unde excrementele de privighetoare erau folosite de celebrele gheișe pentru a oferi luminozitate tenului. 

Jennifer Aniston

Vedetele sunt dispuse să încerce orice pentru a se menține în formă și a avea un ten frumos. Jennifer Aniston a îmbrățișat o metodă inspirată din filmele SF. Actrița apelează la un tip de saună infraroșie, cu lumină electromagnetică, fără raze UV. Această tehnologie se pare că penetrează pielea până la nivel celular, stimulând procesul de detoxifiere. "Îmi oferă o piele frumoasă, strălucitoare și stimulează regenerarea celulară și detoxifierea", a declarat Jennifer pentru Forbes. 

Kim Kardashian

O fotografie în care Kim Kardashian apare cu fața plină de sânge a îngrozit utilizatorii de pe Instagram în urmă cu un an. Nu este vorba despre un accident sau vreo problemă de sănătate, ci despre un tratament bizar de înfrumusețare. Poartă denumirea de tratamentul Vampir și se pare că este o metodă de lifting facial fără chirurgie. Procesul presupune injectarea în față a unui gel obținut chiar din sângele pacientului.

Kate Moss

Stilul de viață haotic și-a pus amprenta asupra fostului supermodel Kate Moss. Și pentru a mai atenua din efectele fumatului excesiv, consumului de alcool și droguri din tinerețe, dar și orele în șir petrecute la plajă, Kate este nevoită să apeleze la tratamente "nemiloase". "Dacă mă trezesc cu fața umflată și cu aspect obosit, umplu chiuveta cu gheață și felii de castravete și îmi scufund fața în ea. Oferă un lift instant și te face să arăți și să te simți foarte fresh", a declarat vedeta pentru publicația Stylist.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este recunoscută pentru metodele sale neobișnuite de înfrumusețate și pentru tratamentele bizare pe care le recomandă pe controversatul său site, numit Goop. De exemplu, actrița folosește tratamente cosmetice pentru rejuvenare vaginală... Revenind la tratamentele pentru ten, Gwyneth a declarat că se lasă înțepată de albine pentru a-și menține tenul tânăr. "Este un tratament vechi de mii de ani, care poartă denumirea de apiterapie. Oamenii îl folosesc pentru a scăpa de inflamații și cicatrici. Are efecte incredibile, dacă vei căuta informații despre el. Dar este extrem de dureros", a declarat actrița americană pentru The New York Times.

Eva Longoria

Frumoasa actriță Eva Longoria depune ceva efort pentru a arăta impecabil după vârsta de 42 de ani. Vedeta s-a confruntat pentru o lungă perioadă de timp cu petele pigmentare la nivelul tenului. Dar un tratament bizar este cel care a ajutat-o să țină sub control această problemă. Se pare că Eva folosește extract de placentă pentru îngrijirea tenului. Acest ingredient neobișnuit conține substanțe care stimulează producția de colagen și ajută pielea să-și păstreze elasticiatea.

MAI MULT DESPRE: frumusete, vedete, cosmetica