Ce manichiuri se poartă în iarna 2019. 10 tendințe

Aplicațiile pe unghii, precum perle sau cristale, și modelele animal print sunt câteva dintre trendurile în materie de manichiuri pe care să le încerci sezonul acesta.

Când vine toamna, probabil îți sortezi ojele și le lași la îndemână nuanțele închise de roșu, tonurile de bleumarin, gri deschis și nuanțe nude. Însă nu ar trebui să renunți la culori intense sau pastelate, mai ales în acest sezon. Cele mai interesante tendințe în manichiură pentru iarna 2019 includ culori vesele, modele interesante și ojă în nuanțe metalice.

Iată ce tipuri de manichiuri nail art se poartă în iarna 2019:

Model carapace de broască țestoasă

Acel imprimeu pe care îl găsești la tot pasul sub forma accesoriilor, fie că e vorba de rame pentru ochelari, clame sau brățări, poate fi acum reprodus și pe unghii. Este vorba despre imprimeul carapace de broască țestoasă, unul dintre stilurile animal print în tendințe. Combinația de caramel, negru și maro este perfectă pentru o manichiură sofisticată.

Linii neon semitransparente

Iarna nu este de obicei anotimpul pentru nuanțe neon, tocmai de aceea o manichiură cu linii delicate create cu ojă neon semitransparentă este o alegere originală și îndrăzneață. Tonurile de verde lime, oranj intens sau galben arată excelent în varianta semitransparentă. 

Cristale delicate

Nu poți trece prin iarnă fără să porți manichiuri strălucitoare! Cristalele se potrivesc perfect cu acest sezon și sunt acum incluse într-un mod discret în manichiuri. Poți aplica un cristal de mici dimensiuni pe fiecare unghie, chiar și pe unghiile naturale. Rezultatul este o manichiură simplă, dar cât se poate de chic.

Model piele de vacă

Stilul animal print a dominat lumea modei în 2019. Iar la final de an s-a impus și în trendurile nail art. În afară de imprimeul leopard și cel carapace de țestoasă, un trend major este cel al modelului piele de vacă. Avantajul este că poate fi foarte simplu de realizat, indiferent de lungimea unghiilor tale.

Accente de perle

Pregătește-te să-ți asortezi manichiura cu acea agrafă cu perle care se poartă sezonul acesta și pe care poate că o ai deja sau visezi să o cumperi. Manichiurile decorate cu perle sunt un trend inedit, pe care merită să-l încerci. Sunt potrivite atât pentru zi, cât și pentru seară sau evenimente speciale.

Model inspirat de acadele

Perfect pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, modelul inspirat de acadele nu putea lipsi din lista tendințelor în materie de nail art pentru acest sezon. Liniile simple, minamiliste, în nuanțe de alb și roșu, îi oferă un aspect modern și interesant.

Manichiură french metalică

În locul vârfurilor conturate cu alb ai putea să încerci iarna această o manichiură french reinventată, în nuanțe metalice. Poți opta pentru tonuri de auriu, argintiu sau cupru, dar și pentru nuanțele de auriu roze sau bronz.

Manichiura french inversată

De-a lungul anilor, manichiura franțuzească a trecut prin numeroase transformări. Dacă îți place să experimentezi noi stiluri, atunci poți încerca manichiura french inversată, care presupune conturarea unei semilune la baza unghiei. Glitterul este o variantă perfectă pentru a-i oferi acestui stil un plus de farmec.

Linii colorate

Doar pentru că este iarnă nu înseamnă că trebuie să renunți la oja pastel. Încearcă acest stil de linii ondulate multicolore, care vor arăta perfect în contrast cu ținutele tale de iarnă în nuanțe închise.

Amestec de printuri

Nu te decizi dacă să alegi un model subtil pentru unghiile tale sau dacă să încerci unul îndrăzneț? Încearcă trendul care îți permite să le porți pe amândouă! Dacă ești suficient de îndrăzneață, atunci poartă un stil diferit la fiecare mână. Pentru a păstra un element comun, include aceeași culoare în ambele modele folosite.