8 nuanțe de ojă pe care să le porți în această iarnă

În zilele mohorâte și reci, culorile frumoase au capacitatea de a-ți îmbunătăți starea de spirit, mai ales dacă ești o persoană meteosensibilă și ești destul de mult afectată de vremea urâtă. Iar manichiurile în nuanțe strălucitoare, misterioase și sexy te pot ajuta să treci mai ușor peste anotimpul rece. În acest sezon se poartă ojele cu glitter colorat, nuanțele cu străluciri metalice și tonurile închise și misterioase de bluemarin sau verde.

Descoperă opt nuanțe de ojă pe care să le încerci iarna aceasta.

Roșu închis

Nuanțele sexy de roșu sunt de nelipsit de pe unghiile tale în sezonul sărbătorilor. Nu doar că se potrivesc oricui, dar sunt în același timp elegante și se adaptează oricărei ținute festive.

Glitter auriu rose

Ce ar fi manichiurile de sărbători fără puțin (sau mai mult) glitter? O ojă cu glitter îți aduce strălucirea care se asortează de minune cu atmosfera de sărbătoare, dar și cu ținutele pentru petreceri.

Albastru perlat

Tonurile sidefate sau perlate sunt în tendințe încă de la începutul anului și par să rămână în continuare trenduri importante în materie de manichiuri. Poți opta pentru orice nunață sidefată, iar un albastru glacial se asortează perfect cu vremea rece.

Verde închis

O astfel de nuanță îți va aminti de fiecare dată când o privești de frumusețea bradului de Crăciun. Verdele închis, misterios, ce pare inspirat de nuanța pădurilor de conifere, este una dintre cele mai originale și sexy alegeri pentru unghiile tale în acest sezon.

Nuanțe nude

Deja de mulți ani, oja în nuanțe nude este un adevărat must have pentru manichiurile tale, indiferent de sezon. Încearcă un astfel de ton ce îmbină perfect nuanțe discrete de roz, lila și gri.

Albastru fumuriu

O astfel de culoare este misterioasă, interesantă și se asortează de minune cu acest sezon. Poți încerca și tonurile de bleumarin cu sclipiri discrete, ce amintesc de strălucirea și frumusețea galaxiilor.

Roșu Merlot

Așa cum îi spune și numele, această nuanță de roșu este inspirată de culoarea vinului Merlot. Este un ton închis și sexy de roșu care se potrivește foarte bine cu ținutele elegante pe care le porți în acest sezon.

Glitter argintiu

Glitterul argintiu este o altă variantă excelentă pentru manichiurile tale de iarnă. Îl poți folosi atât pentru a acoperi întreaga suprafața a unghiilor, cât și pentru a adăuga detalii strălucitoare manichiurilor tale.