7 nuanțe de ojă care sunt în tendințe în toamna 2019

Tonurile închise de roșu, nuanțele nude și albastrul indigo sunt numai câteva dintre cele mai importante trenduri în materie de manichiuri pentru acest sezon. În afara nuanțelor închise, care sunt o alegere clasică pentru sezonul rece, toamna 2019 aduce și câteva trenduri de culoare deosebite.
 
Iată ce culori de ojă se poartă în acest sezon:

Nuanțele închise de roșu

Tonurile de grena ce par inspirate din nuanțele misterioase ale vinurilor roșii sunt în tendințe în fiecare toamnă. Roșul închis reprezintă alegerea perfectă pentru o manichiura elegantă și sofisticată de toamna. Alege nuanțe precum bordeaux, roșu burgund sau grena. Sunt potrivite atât pentru manichiurile de zi și cele pentru birou, dar arată foarte bine și atunci când le folosești pentru evenimente speciale.

Tonuri neutre, calde

Lasă nuanțele de crem și roz pal pentru un alt sezon. Toamna aceasta se poartă tonurile neutre calde, precum camel sau somon deschis. La fel ca toate nuanțele nude, reușesc să-ți alungească vizual unghiile și degetele. Subtonurile calde îți pun bronzul în evidență imediat după finalul verii și te avantajează chiar și atunci când pielea ta își pierde bronzul.

Teracotă în nuanțe de roz

Dacă alegerile tale favorite în materie de ojă sunt tonurile de roz, atunci poți opta pentru o nuanță bogată de roz în acest sezon. Rozul teracotă este una dintre culorile în trend pentru toamna 2019. Are un aspect retro chic și arată excelent pe unghii, indiferent de nuanța pielii tale. 

Gri deschis

Oja albă a fost trendul major al acestei veri. A fost inclusă în manichiuri, dar și pedichiuri, contrastul interesant obținut între pielea bronzată și unghiile perfect albe fiind cel care le-a cucerit pe cele mai multe femei. În această toamnă albul rămâne în continuare o alegere bună, dar se face remarcată și o nuanță de gri foarte deschis. Arată la fel de bine pe unghii precum oja albă, dar aduce în plus o alură misterioasă, ce se asortează perfect cu sezonul de toamnă.

Verde petrol

Această culoare este potrivită pentru orice tip de nuanță a pielii. Pigmentul bogat de verde iese în evidență față de pielea deschisă la culoare și complimentează pielea măslinie. Include pigmenți puternici de verde, dar și subtonuri albastre. Este o nuanță închisă, sofisticată, care poate completa foarte bine un look pentru seară.

Roz holografic

O astfel de ojă include particule strălucitoare de roz, oranj, mov sau auriu. Obții un efect diferit de fiecare dată în funcție de modul în care lumina cade pe unghii. Glitterul pare să nu iasă niciodată din tendințe, dar în acest sezon este reinventat sub forma ojelor cu efect holografic foarte interesant.

Albastru indigo

Puțin mai deschis decât bleumarinul, dar la fel de îndrăzneț, albastrul indigo arată excelent folosit pentru manichiuri, dar și pentru pedichiuri. Se va asorta perfect cu puloverele tale în tonuri de crem sau cu trenciul camel care este nelipsit din ținutele de toamnă.