5 tipuri de manichiură care te fac unică

Te-ai plictisit de oja clasică şi ai încercat deja zeci şi zeci de culori? Există câteva modalităţi prin care unghiile tale pot fi speciale. Manichiura ta va atrage cu siguranţă atenţia tuturor!

Manichiura Moon

Apărută în 1930, manichiura Moon este reversul manichiurii French. În acea perioadă, doamnele adorau lacurile de unghii în culori pastelate. Iată cum să-ţi faci manichiura Moon:
Unghia se rotunjeşte. Prima ojă se aplică la baza ei, urmărind semicercul acesteia, iar pe restul unghiei se dă o nuanţă diferită de ojă. Anul acesta, noutatea Moon o reprezintă combinaţiile îndrăzneţe în culori contrastante sau neutre.

Cu revista pe unghii

Este foarte simplu să-i surprinzi pe toţi cu o manichiură inedită, prin imprimarea scrisului din ziar pe unghii. Iată cum:
Pasul 1: Aplică pe unghii un strat de ojă pastel, gri/bej, după care o laşi să se usuce foarte bine
Pasul 2: Introdu unghiile lăcuite în paharul cu alcool sanitar
Pasul 3: Pe rând, pe fiecare unghie umezită de spirt, aplică o bandă de ziar şi preseaz-o timp de 30 de secunde. Apoi, ia uşor banda de ziar şi lasă să se usuce. Aceeaşi mişcare o realizezi pentru toate unghiile.
Pasul 4: Aplică peste unghii un strat de lac incolor sau pastel

Fără pic de luciu!

Acum oja mată nu înseamnă fără sclipici, ci pur şi simplu complet mată, fără niciun pic de reflexie a luminii. Orly Matte Top Coat este un top pentru finisare cu aspect mat, satinat. Transformă orice lac de unghii în nuanţe lucioase într-unele cu aspect mat.
Preţ - 52 lei

Ştampile pentru unghii

Modelele pe unghii sunt la modă, dar îţi ia o veşnicie să le faci, chiar şi la salon. Acum e mult mai simplu! Ştampilele pentru unghii te ajută să-ţi faci zeci de modele, fără nicio bătaie de cap.
Preţ set ştampile - 19 lei

Crăpături.. cu intenţie

Oja specială care produce în momentul aplicării crăpături la nivelul lacului de unghii este în trend. Este foarte simplu să obţii o astfel de manichiură.
OPI Black Shatter este un top coat special ce se aplică peste lacul colorat complet uscat pentru un efect de "crăpături". Acestea apar pe măsură ce se usucă, iar printre ele se vede culoarea iniţiala. Modelele aparute pe unghii diferă în funcţie de cantitatea de lac aplicată.
Preţ - 50 de lei