12 idei de manichiuri pentru primăvara 2019

Primăvara este sezonul perfect pentru a încerca modele noi de manichiuri și desene interesante pe unghii. În acest sezon se poartă tonurile pastelate, modelele feminine și elementele de inspirație romantică. 

Iată 12 idei de manichiuri pe care să le încerci în primăvara 2019:

Manichiură cu flori presate

Un stil cât se poate de original și interesant, manichiura cu flori presate este fără îndoială vedeta acestei primăveri. Ai nevoie de flori sălbatice foarte mici, pe care să le presezi într-o carte groasă, iar apoi să le aplici pe unghii și să le fixezi cu un lac transparent ultrarezistent.

Manichiură în carouri

Sacourile și hainele cu imprimeuri în carouri de tip tweed sunt nelipsite din ținutele de primăvară. Poți include acest model și pe unghiile tale. Folosește un fond roz, pentru un plus de feminitate, și trasează carouri nu foarte bine definite cu o ojă neagră. 

Manichiură cu buline 3D

Bulinele polka se poartă în acest an, dar le poți include și în manichiuri, nu doar în ținutele tale. Alege un stil interesant, sub forma bulinelor cu efect 3D, obținut cu aplicații strălucitoare.

Manichiură cu accent de culoare

Această manichiură super simplă presupune trasarea pe unghie a unei linii verticale într-o culoare complementară sau contrastantă. Combinațiile de culori pentru primăvară pe care să le încerci sunt nelimitate! Trasează linia în lateralul unghiei, pentru un aspect interesant.

Manichiură roz cuarț în stil marmură

Efectul de marmură pe unghii este în tendințe deja de câțiva ani și pare să devină un stil clasic, întotdeauna la modă. Pentru acest sezon, încearcă o manichiură cu efect marmură într-un ton delicat de roz cuarț.

Manichiură ombre aurie

Auriul este întotdeauna în tendințe când vine vorba de manichiuri, dar primăvara aceasta include-l în manichiuri delicate și feminine, așa cum este acest stil de ombre roz pal cu vârfuri aurii.

Manichiură cu flori delicate

Bineînțeles, florile sunt de nelipsit din manichiurile pentru primăvară. Sezonul acesta se poartă desenele cât mai detaliate pe unghii, astfel încât florile să pară adevărate picturi. Modelele mici și delicate sunt de preferat în locul celor masive. 

Manichiură french neon

O linie delicată pe vârful unghiilor este suficientă pentru a crea o manichiură frech modernă, reinventată. Secretul este să aplici pe vârfuri o oajă în tonuri neon, precum această nuanță de oranj fluorescent.

Manichiură cu glitter

Glitterul pare să rămână întotdeauna în tendințe, iar pentru primăvara 2019 îl poți folosi sub forma unor accente subtile pentru manichiurile tale. Aplică glitter la baza unghiilor colorate cu roz sau oricare nuanță dorești. Avantajul este acela că nu ai nevoie de prea multă îndemânare ca să realizezi acest look. Arată excelent și atunci când glitterul este aplicat neglijent.

Manichiură modernă

Dacă preferi un look modern și nonconformist, atunci încearcă o astfel de manichiură "cu gene". Este foarte ușor de realizat, iar fondul neutru al bazei pune accentele de culoare în evidență.

Manichiura marmură

Manichiura marmură nu este dificil de realizat, mai ales dacă urmezi un tutorial simplificat. De exemplu, pentru o astfel de manichiură ai nevoie de două nuanțe de ojă și o scobitoare pentru a combina cele două tipuri de ojă pe unghii. Aplică stratul de bază, mai deschis, si imediat după pune punctulețe din oja mai închisă. Folosește scobitoare pentru a combina cele două culori.

Manichiură de inspirație botanică

Desenează pe unghiile tale plante cu flori, modele care se asortează de minune cu anotimpul florilor. De exemplu, poți încerca un model interesant și ușor de realizat așa cum este această manichiură cu lavandă.