10 vedete care s-au pozat în timpul tratamentelor de înfrumuseţare. Ce face Gisele Bundchen

Supermodelul brazilian Gisele Bundchen s-a lăsat pe mâinile specialiştilor pentru a fi machiată şi coafată în timp ce îşi alăpta bebeluşul, înainte de participarea la un eveniment monden şi defilarea pe covorul roşu.
Iată şi alte staruri care s-au fotografiat în timpul procedurilor de înfrumuseţare:

Gisele Bundchen

Pentru cel mai bine plătit fotomodel din lume nu este mare lucru să aibă o armată de oameni în jur care să o transforme complet, din cap până în picioare. Dar este totuşi ceva special ca în tot acest timp să-şi alăpteze şi bebeluşul. Gisele Bundchen a postat pe Instagram o fotografie în care este coafată, machiată şi i se face manichiura, iar ea îl alăptează pe mezinul familiei.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a încercat un tratament de înfrumuseţare care nu se potriveşte oricui. Starleta şi-a făcut un lifting -vampir, care presupune injectarea sângelui propriu în diferite zone ale feţei pentru a reîntineri tenul. Şi bineînţeles nu putea rata ocazia de a împărtăşi cu fanii săi o astfel de experienţă.

Bar Rafaeli

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, supermodelul israelian Bar Rafaeli, a ales un alt tratament de înfrumuseţare neobişnuit, dar şi foarte costisitor. Este vorba de masca cu aur de 24 de karate, care se presupune că ar avea efecte benefice asupra pielii.

Eva Longoria

Şi Eva Longoria a postat o fotografie în care se vede cum este pregătită de echipa sa formată din hairstilist şi makeup artist, înaintea unui mare eveniment pe covorul roşu.

Miranda Kerr

Miranda Kerr îşi face singură măşti faciale de înfrumuseţare, la domiciliu, fără ajutorul unui specialist. Supermodelul a împărtăşit imaginea şi cu fanii săi de pe reţelele de socializare.

Ricky Martin

Nu doar femeile sunt pasionate de tratamente de înfrumuseţate. Ricky Martin s-a lăsat pozat la rândul său în timp ce se supunea unei proceduri de întreţinere corporală.

Jessie-J

Cântăreaţa britanică Jessie-J şi-a făcut un selfie când avea faţa acoperită de o mască de înfrumuseţare şi a postat imaginea pe contul său Instagram.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne, fiica lui Ozzy Osbourne, este foarte pasionată de tot ceea ce ţine de frumuseţe şi modă. Tânăra în vârstă de 28 de ani le-a arătat şi fanilor cât de mult se dedică îngrijirii personale postând un selfie în care apare cu o mască facială.

James Franco

Nici bărbaţii de la Hollywood nu rămân mai prejos în ceea ce priveşte procedurile de înfrumuseţare. În această imagine, actorul James Franco încearcă un tratament anti-cearcăn.

Cara Delevingne

Supermodelul britanic Cara Delevingne, recunoscută pentru sprâncenele sale masive şi comportamentul libertin, le-a oferit fanilor de pe Instagram o secvenţă din viaţa ei de zi cu zi. Vedeta este machiată şi coafată de specialişti pentru defilările pe podium.