Secretele starurilor pentru un păr superb. Nicole Kidman foloseşte şampanie!

Încearcă trucurile vedetelor pentru o podoabă capilară de invidiat. Nu este necesar să investeşti o avere în părul tău, ci doar să-i oferi atenţie pentru a fi strălucitor şi rezistent. Iată ce să încerci:

Nicole Kidman

Pentru că a fost şi blondă şi roşcată de-a lungul timpului, Nicole Kidman are sfaturi pentru toate femeile care poartă una dintre aceste culori. Pentru roşcate, Nicole recomandă clătirea părului cu suc de merişoare, iar pentru blonde, clătirea cu şampanie. Aceste trucuri te vor ajuta să-ţi păstrezi culoarea părului cât mai vibrantă. Clăteşte-ţi părul cu una dintre aceste variante, în funcţie de culoarea părului tău, lasă să acţioneze zece minute, apoi clăteşte cu apă curată.

Anne Hathaway

Secretul lui Anne Hathaway pentru un păr atât de strălucitor se pare că este peria potrivită. Actriţa foloseşte o perie specială, realizată dintr-o combinaţie de peri din naylon şi păr natural de mistreţ. Naylonul descurcă firele îcâlcite, iar perii naturali oferă strălucire, netezind suprafaţa firului de păr.

Jessica Alba

Pentru că are părul fin şi subţire, actriţa Jessica Alba foloseşte tratamentele cu cheratină. Aceasta este o proteină din care părul este compus în mod natural. Cheratina îi oferă rezistenţă, îl face mai gros şi mai strălucitor. Foloseşte tratamentele cu cheratină pe părul ud, apoi usucă-l cu foehnul. Căldura este necesară pentru fixarea cheratinei pe păr.

Olivia Palermo

Măştile intens hidratante sunt secretul părului perfect, în ceea ce o priveşte pe actriţa Olivia Palermo. Vedeta foloseşte în fiecare săptămână o mască de îngrijire pentru părul uscat, pe care o ţine pe păr cel puţin jumătate de oră. În acest fel îi asigură părului său nutrienţii şi protecţia de care are nevoie pentru a străluci şi a fi rezistent.