Recapata stralucirea parului tau!

Fie ca esti nemultumita de aspectul parului tau, fie ca iti doresti sa-l intretii cat mai bine pentru a se pastra sanatos, ai nevoie de produse..

Fie ca esti nemultumita de aspectul parului tau, fie ca iti doresti sa-l intretii cat mai bine pentru a se pastra sanatos, ai nevoie de produse de ingrijire si solutii naturale eficiente.

In timpul verii, structura firului de par este mult afectata de factori precum razele solare puternice, apa sarata si clorul din apa din piscina. Efectele acestor factori pot fi observate in scurt timp: parul se deterioreaza si isi pierde stralucirea.  

Daca vrei un par lung si frumos, aceste efecte negative ale verii sunt mult mai suparatoare, in special pentru ca firele devin fragile, se rup cu usurinta si vei fi nevoita sa tai din el mai mult de cat ti-ai fi dorit.

Pentru ca a venit vorba de taiat, nu uita sa iti tunzi varfurile regulat pentru a-i permite parului sa creasca sanatos si a renunta la varfurile deteriorate.

Ce poti face pentru a readuce stralucirea parului tau? In primul rand, trebuie sa ii oferi protectia si ingrijirea necesara pentru a se mentine sanatos. Iti prezentam cateva produse care te ajuta sa ii refaci structura daca aceasta a fost deja afectata.

Serurile nutritive sunt eficiente in cazul parului degradat, fara stralucire si cu varfuri deteriorate. Substantele continute de acestea contribuie la intarirea structurii fibrei capilare.  

Revlon Maxi Reconstructor


Tratament complex pentru reconditionare parului deteriorat. Tratamentul contine agenti pentru revitalizare cu concentratie ridicata, fiind necesare5 pana la 6 aplicari.
Regenereaza,hraneste si hidrateaza parul foarte deterioarat.

Reface structura interna si externa a parului. Repara si fortifica cuticulele. Odata cuticulele fortificate, parul devine moale, usor, plin de energie si vitalitate, cu capacitate mare de regenerare. pH=5. (www.revlonprofessional.ro)


Logona Repair Haarkur tratament reparator cu jojoba


Contribuie la "reconstructia" parului uscat si tratat. Tratamentul reparator pentru par cu jojoba imbunatateste structura firului de par si il hidrateaza intens, conferind o protectie de durata parului degradat de la radacina pana la varfuri. (www.life-care.ro)


Masca de par reparatoare Rosa Fina Barefoot Botanicals


Acest tratament hidratant reda stralucirea si flexibilitatea parului uscat, vopsit si degradat. Un amestec intens de uleiuri esentiale si nutrienti ce tonifica si intaresc scalpul si lasa parul moale, fin si stralucitor.


Contine ulei de maces di squalane pentru a intari scalpul si proteja impotriva ruperii, vitamina A, B5 si E pentru a hidrata si proteja impotriva degradarii si a caldurii, unt de shea si aloe vera - hidrateaza si catifeleaza; papadie, podbal si coada calului - echilibreaza nivelul de sebum al capului. (www.rangali.ro)

Spray Balsam de Hidratare Londacare Moisture Kicker


Reda imediat hidratarea. Formula sa cu micro-perle contine ulei de macadamia si extracte de grapefruit ce patrund in partile uscate ale parului pentru a actiona si a furniza hidratarea de care are nevoie. Parul este mai puternic si mai usor de pieptanat. (www.londa.ro) 


Lifetex Extra Rich Tratament Masca


Patrunde adanc in firul de par si il reconstruieste din interior. Structura firului degradat este refacuta.

Ideal pentru parul cu structura extrem de degradata, fragila, casanta. Repara si intareste structura parului. (www.wellaprofessionals.ro)