Primavara aceasta, schimba-ti coafura

Primavara inseamna prospetime, innoire, libertate si romantism. Acum este momentul perfect sa incerci stiluri noi, originale si jucause pentru parul tau. Iti prezentam mai jos cateva coafuri simple pe care le poti pune in practica rapid si fara prea multe batai de cap.

Primavara inseamna prospetime, innoire, libertate si romantism. Acum este momentul perfect sa incerci stiluri noi, originale si jucause pentru parul tau.

Iti prezentam mai jos cateva coafuri simple pe care le poti pune in practica rapid si fara prea multe batai de cap.

Bucle ravasite


Buclele rebele reusesc sa exprime perfect atmosfera de primavara. Partea cea mai interesanta este ca poti avea buclele romantice fara sa petreci o zi intreaga cu ondulatorul in par.

Pe parul usor umezit, aplica spuma de par cu fixare medie sau un ser pentru fixare si ingrijire. Prinde-ti parul cu mainile, de jos in sus si strange-l in pumni. Stai pentru cateva secunde cu parul strans in maini, apoi elibereaza-l si aplica un spray fixativ de la distanta suficient de mare incat sa cuprinda tot parul. Asaza apoi parul cu degetele.


Parul se va separa pe suvite si va capata un aspect usor ondulat si ravasit, foarte natural. Foloseste produse de fiexare care pastreaza flexibilitatea parului, pentru ca scopul este sa ai onduleuri cu un aspect cat mai natural, in niciun caz rigide. Pentru a separa unele suvite care ti se par prea groase, foloseste un ac de par sau coada subtire a unui pieptene.

Impletituri vintage


Coditele impletite pot fi foarte sexy, daca stii sa le adaptezi. Dincolo de stilurile clasice, cu o coada impletita la spate sau codite in ambele parti, exista si stiluri ceva mai interesante. Unul dintre ele este "bentita" din par impletit, care este la mare voga printre starurile de la Hollywood.

O astfel de coafura se potriveste perfect pentru zi, daca este usor dezordonata, dar si pentru seara, daca reusesti sa impletesti o coada perfecta.

Gasesti mai jos un filmulet care te invata cum sa iti impletesti parul intr-o banda care iti incadreaza fruntea:





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă