Părul tău: Cum şi-l aranjează 5 vedete ca să aibă bucle perfecte

Coafurile vedetelor de la Hollywood sunt sursă de inspiraţie pentru noi. Dacă îţi plac buclele lui Beyonce, Sarah Jessica Parker sau Taylor Swift află de la hairstilişti ce trucuri aplică pentru a obţine o coafură impecabilă, dar lejeră!

1. Beyonce

Are un păr voluminos şi foarte creţ, aflăm de la stilistul Kim Kimble care a lucrat cu artista timp de 11 ani. Pentru a obţine buclele pentru care este faimoasă Beyonce, stilista trebuia să-i hidrateze părul cu ajutorul unui balsam, după care aplica pe părul umed un ser pentru onduleuri. "Dacă ai un păr creţ trebuie doar să-l aplici cu ajutorul degetelor şi să laşi părul să se usuce natural. Dacă vrei mai mult volum trebuie să foloseşti un foehn cu difuzor".

2. Taylor Swift

Are părul fin, cu fir subţire, dar destul de des şi cu o predispoziţie pentru onduleuri. Pentru a obţine acele bucle delicate pe care le poartă cu mândrie Taylor Swift trebuie să foloseşti un şampon blând care să conţină silicon sau cheratină, care fac firul de păr mai gros. Potrivit stilistului Kevin Mancuso care a lucrat cu Taylor Swift, toate femeile care au părul ondulat îşi doresc ca buclele lor să fie bine definite. Pentru a obţine buclele perfect definite ale lui Taylor Swift trebuie să hidratezi părul cu un balsam leave-in, după care să foloseşti ondulatorul.

3. Selena Gomez

Are părul des şi uşor ondulat, spune hairstilistul Jamal Hamadi care i-a aranjat părul vedetei cu ocazia decernării premiilor People's Choice. Pentru a obţine buclele lejere pe care le are Selena Gomez trebuie să aplici pe părul umed un balsam leave-in cu unt de shea care hidratează firul gros de păr şi-i conferă strălucire, fără să-l încarce. Este de preferat să laşi părul să se usuce natural.

4. Sarah Jessica Parker

Are un păr subţire şi foarte fin. Pentru a obţine acele onduleuri lejere şi rebele pe care le are Sarah Jessica Parker trebuie să aplici un balsam hidratant după ce ai spălat părul. Următorul pas este să aplici un gel cu extracte botanice şi colagen pentru a hidrata cuticulele şi a defini buclele. O altă opţiune este să aplici gelul pe suviţe de păr cu ajutorul degetelor, înfăşurând şuviţele. Poţi să usuci părul natural sau cu ajutorul un foehn cu difuzor.

5. Sheryl Crow

Are un fir de păr normal şi uşor ondulat. Pentru a obţine acele bucle definite pe care le preferă Sheryl Crow trebuie să aplici un balsam hidratant leave-in ţi să usuci părul cu un foehn cu difuzor. Pentru a defini buclele, aplică gel sau cremă modelatoare pe suviţe de păr, după care înfăşoară-le pe deget câteva secunde. După ce s-au uscat buclele, separă-le scuturând bine părul şi aplică spray fixativ.