Hollywood: 8 vedete desfigurate de botox

Multe persoane doresc să oprească timpul în loc pentru a rămâne veşnic tinere şi sunt în stare să facă orice. Este şi cazul vedetelor de la Hollywood care apelează la botox, însă rezultatele sunt devastatoare.

Nicole Kidman

Anul trecut, după ani buni de injecţii cu botox, Nicole a realizat că arată mult prea tânără şi lipsită de orice expresie, motiv pentru s-a hotărât să renunţe la ele.

Priscilla Presley

Fosta soţie a lui Elvis Presley a fost de o frumuseţe rară, însă acum este intens criticată pentru abuzul de botox. Are 66 de ani şi a ajuns să aibă un chip care nu schiţează nicio expresie, iar buzele ei sunt mult prea umflate. Ghinionul ei a fost şi că a apelat la operaţii estetice, care au fost realizate de un chirurg necalificat.

Meg Ryan

Are aproape 50 de ani şi nu a mai primit un rol important la Hollywood de foarte mult timp. Având în vedere la cum şi-a schimbat înfăţişarea, este şi greu de recunoscut.

Carla Bruni

Prima Doamnă a Franţei a început să îşi facă înjecţii cu botox la vârsta de 40 de ani, iar acum la 43 de ani are un chip îngheţat.

Cher

La cei aproape 65 de ani, cântăreaţa arată de 35 de ani. Nu sunt genele de vină sau stilul sănătos de viaţă, Cher încercând să oprească în loc timpul cu ajutorul zecilor de operaţii estetice şi a sutelor de injecţii cu botox.

Heather Locklear

"Vipera" din serialul Merlose Place a recunoscut că a folosit botox pentru a arăta mai tânără, dar acum a renunţat pentru că faţa ei devenise de nerecunoscut.

Heidi Montag

A devenit cunoscută pentru numărul impresionant de operaţii estetice, iar cel al injecţiilor cu botox a fost de mult timp uitat. A vrut să fie perfectă, motiv pentru care şi-a făcut chiar şi 10 operaţii estetice într-o zi. Acum, la cei 24 de ani declară: "Operaţiile estetice mi-au ruinat carieră şi viaţa personală".

Mickey Rourke

În 1991, după ce cariera sa cinematografică intrase în declin, Mickey s-a apucat de box profesionist şi a fost nevoit să apeleze la chirurgia plastică pentru a corecta rănile. Recunoaşte însă că alegerea plasticianului nu a fost una inspirată. Nasul fracturat de două ori a necesitat vreo şase intervenţii, recunoaşte actorul. Rourke arată vizibil schimbat faţă de cel care a cucerit-o pe Kim Basinger în pelicula "Nouă săptămâni şi jumătate". Asta pentru că şi-a întins pielea feţei de prea multe ori şi-a făcut implant de păr şi zeci de injecţii cu botox.