Interpretarea testului

Intre 0 - 15 puncte
Este clar ca iubitul tau are unele neajunsuri. Poate nu are experienta, este timid, prea nerabdator sau are vreo problema de ordin sexual. Daca il iubesti, incearca sa-l convingi sa vorbiti deschis despre ce ai dori sa se intample si cum, pentru a ajunge la orgasm. Daca problema este mai grava, recomanda-i sa mergeti impreuna la un sexolog sau la un psiholog specializat in cupluri.

Intre 15 - 35 puncte
Se pare ca iubitul tau este grozav in pat, dar asta nu inseamna ca ajungi mereu la orgasm sau ca esti pe deplin multumita.
Uneori simti ca viata voastra sexuala a devenit plictisitoare si ca nu mai e la fel ca la inceput. Contribuie la imbunatatirea relatiei tale si incearca sa o codimentezi cu o surpriza placuta sau o propunere indecenta. Orice pentru a nu lasa rutina sa se instaleze!

Intre 35 - 45 puncte
Partenerul tau daca nu este un barbat tandru si pasional, inseamna ca esti indragostita pana peste cap de el. Il consideri grozav in pat pentru ca este altruist, deosebit si astepti cu nerabdare sa faci dragoste cu el.
Alta optiune ar fi faptul ca voi doi va potriviti atat de bine incat nu va mai puteti imagina o optiune mai reusita. Indiferent de caz, esti o femeie foarte norocoasa.



Test