9 chestii care-i trec prin cap când te vede dezbrăcată

"Pe bărbaţi nu îi interesează cum arată o femeie goală. Ei se bucură pentru că au o femeie goală lângă ei în pat. Şi, apoi, pentru aceasta s-a inventat lumina difuză", este o declaraţie a Juliei Roberts pe care a dat-o într-un interviu din 2010.

Se ştie faptul că bărbaţii sunt foarte uşor stimulaţi vizual, spre deosebire de femei. Multe femei au capacitatea de a se gândi la mii de lucruri în doar câteva minute, ca mai apoi să "despice firul în patru". Defect din "fabricaţie", dacă îi putem spune aşa.

Un studiu publicat la începutul anului trecut arăta faptul că bărbaţii se gândesc la sex de 5.000 de ori pe an. Cercetătorii britanici au descoperit că un reprezentant al sexului tare se gândeşte la sex de 13 ori pe zi, iar aproape o treime dintre bărbaţi au recunoscut că sexul este primul lucru la care se gândesc dimineaţa.

Dar oare la ce se gândeşte el când te vede goală? Poate se gândeşte la... nimic. De ce? Poate pentru că se consideră destul de fericit şi norocos pentru a mai cugeta în astfel de momente. Te-ai gândit că poate el nici nu observă că te-ai îngrăşat, fiind mult mai interesat de explorarea corpului tău? Ideal este ca şi tu să te simţi bine în pielea ta pentru a nu-i transmite starea ta de disconfort.