10 idei care îi trec prin cap când face sex

Îţi aminteşti filmul "What women want?" în care Mel Gibson ştia toate gândurile femeilor? Şi tu ai vrea, nu-i aşa, de multe ori să ai această capacitate de a intra în mintea partenerului pentru a afla la ce se gândeşte în fiecare moment? Poate eşti tentată să spui că atunci când fac sex, bărbaţii nu gândesc. Sau poate au un singur gând - ORGASM. Orgasmul lui, desigur!

Ei bine, bărbaţii gândesc atunci când fac sex! Unii dintre ei se gândesc chiar la altceva decât iubita sau momentul în care fac amor. Studiile chiar arată că masculii au destule gânduri (murdare sau nu) atunci când stau deasupra sau dedesuptul femeii lor.

Un studiu publicat la începutul anului trecut arăta faptul că bărbaţii se gândesc la sex de 5.000 de ori pe an. Cercetătorii britanici au descoperit că un reprezentant al sexului tare se gândeşte la sex de 13 ori pe zi, iar aproape o treime dintre bărbaţi au recunoscut că sexul este primul lucru la care se gândesc dimineaţa.

Potrivit unei alte cercetări realizate în 2008 de oamenii de ştiinţă canadieni, 49% din bărbaţii chestionaţi erau cu gândul în alte părţi decât propriile aşternuturi, atunci când faceau dragoste cu partenerele lor. Iată şi alte procente: 26% din bărbaţi se gândesc la o prietenă de-a lor, 24% din ei îşi folosesc imaginaţia, dar nu pentru a condimenta seara, ci pentru a-şi creşte apetitul sexual, prin inventarea unui personaj suficient de excitant pentru o partidă reuşită. Colegele de serviciu sunt şi ele o sursă de inspiraţie sexuală, iar 23% din bărbaţi se gândesc la partenerele de birou în timp ce se află în pat; celebrităţile se află în proporţie de 17% în mintea bărbaţilor înfierbântaţi, iar 18% din ei visează la prietenele celor mai buni amici.

Află acum ce le trece prin cap UNOR bărbaţi atunci când fac sex. Poate sunt şi gândurile iubitului tău, cine ştie?