Surprinde-ti iubitul prin 10 moduri!

Unele persoane au o doza naturala de romantism cu care reusesc sa isi impresioneze partenerul de viata. Unii o au, dar nu reusesc sa o puna in practica, iar la unii lipseste...

Unele persoane au o doza naturala de romantism cu care reusesc sa isi impresioneze partenerul de viata. Unii o au, dar nu reusesc sa o puna in practica, iar la unii lipseste cu desavarsire. Indiferent de situatia in care te afli, trebuie sa stii ca pentru a avea o relatie ca la carte, trebuie sa iti faci partenerul fericit. Iata 10 pasi prin care iti poti surpinde jumatatea in fiecare zi, altfel.

Dupa o zi obositoare la birou, ofera-i iubitului tau un masaj. Uleiurile aromatice sunt perfecte pentru planul tau. Ajuta-l sa uite de stres si proiecte asa cum numai tu stii. Fii naturala, fa-l fericit!

Suprinde-l cu o lenjerie intima noua – ii place sa te admire in lenjerie intima? Ce mai astepti.

Da o fuga prin magazine si cumpara-ti o lenjerie sexy. Este tot ce iti trebuie cand ii deschizi usa seara. Si daca pentru tine s-ar putea sa nu fie atat de important, pentru el crede-ne ca este! Va aprecia cu siguranta efortul tau.

Ajuta-l sa se barbiereasca – Pregateste un CD cu muzica romantica si ajuta-l sa se barbiereasca. Fii atenta la miscari astfel incat sa nu il ranesti. Cu siguranta o sa iti ceara sa il ajuti si a doua oara.

Priveste-l – acordati-va timp si priviti-va unul pe celalalt fara sa va spune-ti nimic. Imbratiseaza-l si simte-i caldura corpului. Daca simti nevoia sa il saruti, fa-o!

Prefa-te ca ai nevoie de el – barbatilor le palce sa protejeze, mai ales in momentul in care simt ca femeilor le este teama.
Uitati-va impreuna la un film de groaza si prefa-te ca iti este frica. Arata-i cat de fericita esti ca este langa tine!

Ciupeste-l cand se asteapta mai putin – incearca asta cand sunteti numai voi doi. Barbatilor nu le place sa se joace in prezenta altor persoane. Daca se si gadila este si mai bine. Nu exagera insa, s-ar putea sa se intoarca roata!

Cumpara bilete la un meci de fotbal - cu siguranta este un fan infocat al unei echipe de fotbal. Ce ai de facut? Nimic mai simplu, cumpara doua bilete si insoteste-l pe stadion sa ii sustii echipa preferata. Tatoneaza bine terenul si ai grija sa nu isi fi cumparat deja bilete!

Pregateste-i o cina surpiza - ii plac cel mai mult pastele? Atunci paste sa fie.
Retete gasesti pe toate drumurile, timp sa ai sa le gatesti. Nu uita de sticla de vin rosu si de lumanari. In plus, roaga-l sa iti spuna sigur ora la care ajunge astfel incat sa nu il astepti cu mancarea rece. In ceea ce priveste desertul, lasa-l pe el sa se ocupe!

Un weekend, un picnic – Soare, aer curat ce poate fi mai frumos decat o iesire la iarba verde. Ocupa-te de cumparaturi, pregateste cosuletul si anunta-l ca astazi seviti pranzul in aer liber. Un parc sau o plaja pustie sunt cele mai bune idei!

Scrie-i un altfel de mesaj de dragoste – trezeste-te inainte lui si lasa-i un mesaj de dragoste pe perna, pe oglinda de la baie, in bucatarie pe frigider, si pe usa de la intrare.
Atentie, mesajele sa aiba continut diferit!.

Nu trebuie sa pui in practica ideile de mai sus, doar in momente speciale. Sunt lucururi simple, dar foarte importante care nu ar trebui sa lipsesca din nicio relatie de dragoste. Sunt lucruri care va vor face sa va simtiti bine in aceeasi masura. Important este sa le faci cu placere si pasiune. Va sti cu certitudine cat de mult il iubesti!