Poveste adevărată: "Pe mine mă vrea doar pentru sex, la altele caută inteligența"

Când ne-am cuplat, acum doi ani, am știut că mă vrea pentru cum arăt. Și pentru că mi-a spus din prima noapte că nu a mai făcut cu nimeni sex atât de bine cum facem noi.
Sunt o femeie completă, și netunată. Am sâni naturali, fund bombat, talie de viespe, un chip de păpușă și am știut dintotdeauna că asta e cea mai mare avere a mea. Sunt frumoasă, și pe asta mi-am bazat viața până acum. Am 25 de ani și aș vrea să mă mărit cu el, pentru că-l iubesc. Dar abia acum îmi pun întrebarea de ce el nu simte același lucru pentru mine?

Și am înțeles de ce, citind o conversație între el și o altă fată, pe Facebook. Nu era publică, era un mesaj doar între ei, dar i-am știut parola și am intrat pe contul lui ca să văd de ce naiba petrece așa de mult timp la calculator, chiar și când e acasă. Am descoperit-o cu ocazia asta pe fata asta, care nu locuiește în România, dar cu care el vorbește deja de mai bine de un an. Practic cât i-a scris fetei ăsteia nu a vorbit niciodată cu mine, în doi ani de când suntem cuplați.

Au discuții intelectuale, despre cărți, despre chestii filozofice, care pe mine nu m-au pasionat niciodată și nici nu cred că se va întâmpla. Oricum e cam târziu acum să mă apuc să citesc, doar ca să am ce vorbi cu el. Nu voi ajunge la nivelul ei, de exemplu. Dar din discuțiile astea ale lor, câteva că nu am avut răbdare să citesc atâta, am înțeles de ce stă el cu mine. Doar pentru că sunt frumoasă și pentru că sexul cu mine e cum nu a mai avut cu altcineva.

Am început să-l urmăresc mai atent ca să înțeleg ce caută el în toate conversațiile astea cu alte femei. Că nu e numai fata aia. Are o activitate bogată pe Internet, e activ și prieten cu multe alte femei, dar sunt sigură că nu m-a înșelat niciodată, pentru că practic acasă nu-i lipsește nimic. În plus, chiar dacă sunt frumoasă, știu să fiu și gospodină, așa că gătesc și țin casa așa cum știu că trebuie să facă o femeie, deci chiar nu mă tem că l-aș putea pierde.

Totuși, faptul că el tot caută compania altor femei, fie și virtual, mă pune pe gânduri. Când se va opri chestia asta și când pot să-mi dau seama dacă ce face el e prea mult sau e doar o socializare nevinovată? Pentru că l-am întrebat și pe el de ce cu mine nu discută? Ce-i lipsește cu mine sau ce-mi lipsește mie? Și mi-a zis să nu-mi bat capul, că sunt perfectă pentru el, nu trebuie să mă schimb.

Nu i-am zis de fata aia, că ar fi însemnat să știe că i-am intrat în cont, dar clar ce discută cu aia nu discută și cu altele. Deci, oare să mă îngrijorez că se va îndrăgosti de ea? E posibil să se îndrăgostească de una la distanță și nici măcar să nu fie frumoasă? Adică doar din discuții?

Chiar dacă n-am avut până acum discuția despre căsătorie, ceva mă face să cred că el încă nu se gândește la asta. O chestie mi-a rămas din ce discuta el cu tipa aia pe Internet, și anume că ea îi spunea că frumusețea pălește în timp. Iar el i-a spus că măcar o vreme este fericit având alături o femeie perfectă. Și după asta, oare ce urmează? Dacă peste câțiva ani nu mă va mai considera frumoasă sau perfectă, ce fac atunci?
De fapt întrebarea mea e ce fac de acum, mai stau încurcată cu el, așteptând să mă ceară sau să-mi caut mai bine altul care să nu umble după cai verzi pe pereți?


Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.