Opt lucruri care nu-i plac la tine

L-ai cunoscut nu de multa vreme si esti in culmea fericirii: pare sa fie tot ceea ce ti-ai dorit vreodata, iar sentimentul se arata a fi reciproc. Cu toate acestea insa, dupa primele saptamani "de miere" incep sa apara si inerentele disensiuni...

L-ai cunoscut nu de multa vreme si esti in culmea fericirii: pare sa fie tot ceea ce ti-ai dorit vreodata, iar sentimentul se arata a fi reciproc. Cu toate acestea insa, dupa primele saptamani "de miere" incep sa apara si inerentele disensiuni. Nu trebuie sa te sperie acest lucru: personalitatile voastre incearca sa se adapteze si sa se completeze reciproc. Dar, pentru a preintampina problemele, este bine sa tii cont de faptul ca exista unele aspecte ale comportamentului feminin care le displac, in general, barbatilor...

Crizele de gelozie

Initial, poate ca s-a simtit flatat.

Cu timpul, manifestarile tale de gelozie au inceput sa-l irite. Nici unui barbat nu-i place sa fie "tinut in lesa", iar reactiile tale conduc tocmai la aceasta idee. Ar trebui sa te obisnuiesti sa exersezi autocontrolul si, in general, sa nu mai fii atat de ingrijorata. Izbucnirile tale l-ar putea indeparta.

Esti dependenta emotional de el

Chestiunea este discutabila: unii barbati considera de la sine inteles ca femeia sa fie vulnerabila si i-ar contraria daca ar avea de a face cu o persoana hotarata si foarte voluntara. Dar n-ar trebui sa te bazezi numai pe acest lucru.
Intr-o relatie pe termen lung, un barbat are nevoie de o partenera, nu de o persoana atat de fragila in plan emotional. Ce-ar fi sa mai lucrezi putin la capitolul "incredere in sine"?

Il iscodesti

Clasicul "La ce te gandesti?" este exemplul consacrat atunci cand vine vorba despre comunicarea dintre barbati si femei, privita la modul general. Barbatilor le displac profund intrebarile asa-zis "profunde", formulate abstract si pe care nu le inteleg.

Femeile sunt de alta parere (cum ar putea fi altfel?): barbatii vor sti raspunsul daca intr-adevar le iubesc.
Bineinteles ca orice barbat va scutura vehement din cap si-ti va sugera sa-ti gasesti ceva mai bun de facut decat sa-l chestionezi. Si, daca vrei sa stii, se gandea la fotbal.

Ii incalci intimitatea

Din punctul tau de vedere, nu este nici o problema: pur si simplu, vrei sa afli cat mai multe lucruri despre barbatul de langa tine. Dar ia intreaba-l pe el, s-ar putea sa fie de cu totul alta parere. Nu este vorba ca ar avea ceva de ascuns, dar nu-i place sa "scotocesti". S-ar putea sa conchida ca esti prea indiscreta, iar de aici si pana la deznodamant, drumul nu este deloc prea lung.


Esti mult prea sensibila

Plangi adesea si din motive de cele mai multe ori banale: un film romantic, o unghie rupta, faptul ca pardesiul acela, ce parea croit anume pentru tine, nu este masura ta. Nu este un spectacol prea placut, din punctul de vedere al unui barbat. Si, daca se poate ceva si mai rau de atat, te astepti ca el sa te consoleze. Ah, este dincolo de puterile lui...