Infidelitatea, in functie de zodie

Studii recente au dezvaluit ca 50-60% dintre barbatii casatoriti se angajeaza in relatii extraconjugale la un moment sau altul, pe durata relatiei lor. Este posibil insa ca procentul sa fie mai ridicat.

Studii recente au dezvaluit ca 50-60% dintre barbatii casatoriti se angajeaza in relatii extraconjugale. Este posibil insa ca procentul sa fie mai ridicat. Aproape orice mariaj se va confrunta mai devreme sau mai tarziu cu o „prietenie” in afara relatiei si care poate fi emotionala (relatie platonica) sau fizica. Experienta de interpretare a peste 2000 de astrograme mi-a oferit posibilitatea de a recunoaste atat anumite tendinte spre infidelitate ale celor care au Soarele sau Ascendentul in anumite zodii, dar si anumite tipare care se repeta in astrogramele celor care insala sau sunt inselati.
 
In primul rand, am observat ca inclinatia spre a fi nesincer intr-un parteneriat, este mai specifica anumitor zodii decat altora. Apartenenta Ascendentului sau a planetelor personale precum Soarele, Luna, Venus si Marte la anumite zodii, creeaza premisele aparitiei tentatiilor care se pot transforma sau nu in adulter (in functie de mai multi factori care „pluseaza”).
 

Zodia Berbecului

Confera o predispozitie spre a cauta noi provocari, ceea ce ii face pe cei care au planetele de mai sus in aceasta zodie, ca prim candidati spre a fi lipsiti de loialitate. Berbecii sunt cei mai aprinsi parteneri, barbati sau femei, plini de curaj si nerabdare si adeptii dictonului ca „in dragoste este permis orice”. Parerea lor buna despre ei insisi are nevoie, de-a lungul timpului, de confirmari si reconfirmari. Ei isi urmaresc obiectul dorintei cu o inversunare redutabila, atata vreme cat inca nu sunt siguri ca acesta a fost cucerit pe deplin.

Dar pe cat de repede se aprind, pe atat de repede isi pierd si interesul, mai ales daca sunt siguri de admiratia si dragostea neconditionata a partenerului sau partenerei. Sunt mari amatori de sex si un partener care este mai putin dispus, prin natura sa, sa puna pe primul plan al relatiei acest aspect, ii va determina pe cei care sunt influentati de aceasta zodie sa caute satisfactie in alta parte. Barbatii Berbeci sunt posesivi si gelosi, incapatanati si orgoliosi. Sunt atrasi de femeiele foarte delicate, frumoase si pe care le pot domina. In concluzie, un barbat care are Soarele, Venus sau Marte in aceasta zodie, nu este cea mai buna alegere pentru o casatorie, daca nu va mentineti atractia „in priza”.
 

Zodia Taurului

Este caracteristica pentru fidelitate, dar si pentru multa posesivitate. Cei care au planetele personale Soarele, Luna si Venus in aceasta zodie sunt foarte senzuali si acaparatori fata de persoana iubita. Nu am spus ca nu pot insela, dar mult mai rar si atunci sunt statornici chiar si in relatia extraconjugala. Adesea, au aventuri de lunga durata si sunt la fel de constiinciosi in acestea precum sunt altii in casatorie, ceea ce se poate numi „fidelitate simultana”. Barbatii-Taur sunt cei care apreciaza orice le incanta simturile, fie ca e vorba de parfumuri, de atingeri sau chiar de o mancare buna.

Pe cat de imprevizibili sunt Berbecii, pe atat de usor poate fi anticipat modul de comportament al celor care au Taurul ca semn al conduitei afective. Ei sunt foarte incapatanati si daca intr-adevar se hotarasc sa se desparta, nu prea mai exista sanse sa revina, orice argumente sau stimulente ar mai aduce partenera. In celalalt sens, e si foarte greu sa scapi de asemenea parteneri, chiar daca nu mai sunt satisfacuti de relatie, pentru ca schimbarile nu le sunt pe plac si tin mult la tabieturi si obisnuinte. Ii enerveaza foarte mult sa fie refuzati sa faca dragoste, sa nu le mai faceti mancare sau sa cheltuiti aiurea pe tot felul de lucruri.
 

Zodia Gemenilor

Notiunile de constanta si fidelitate sunt aproape incompatibile cu natura lor, daca aceasta zodie se afla intr-un rol dominant. Astfel o femeie care are Soarele in Gemeni, dar Luna si Venus in semne fidele precum Capricornul, Fecioara sau Leul, va avea un comportament afectiv mult mai stabil. Aceasta zodie nu pune pret pe moralitate, oferind celor caracterizati de ea, o personalitate multipla. Sunt acei oameni care iubesc mai multe persoane, in diferite etape ale vietii sau chiar simultan; se indragostesc repede si intens, dar rareori sentimentele lor dureaza. Curiozitatea si lipsa lor de responsabilitate ii atrage catre noi experiente.

Sunt sensibili la partenere intelectuale si sunt extrem de expeditivi in consumarea fizica a relatiei. La randul lor, sunt extrem de distractivi, comici innascuti, cu un ascutit simt al observatiei. Relatia cu un Geaman este 50% prietenie si dupa aceea urmeaza partea afectiva sau sexuala. Singura sansa de a-ti tine partenerul Geaman langa tine este de a te reinventa, de a aduce mereu ceva nou, fie ca e vorba de subiecte, aspect fizic sau experimente erotice. Gemenii pleaca daca se plictisesc sau daca sunt cicaliti cu tot felul de lucruri comune.