Cum sa-ti pastrezi iubitul fidel

Cand Gwyneth Paltrow a fost vazuta de curand intrand intr-un sex shop din New York si cumparand o serie intreaga de jucarii erotice, s-au facut nenumarate speculatii...

Cand Gwyneth Paltrow a fost vazuta de curand intrand intr-un sex shop din New York si cumparand o serie intreaga de jucarii erotice, s-au facut nenumarate speculatii referitoare la schimbarea atitudinii ei plictisite pe care a afisat-o pana acum.

Daca iti este teama ca nu poti satisface fanteziile sexuale ale partenerului tau, probabil ca te intrebi si ce anume ar trebui sa faci pentru a-i pastra atractia fata de tine neschimbata si sa te doreasca din ce in ce mai mult.

Iata cele mai bune cinci trucuri pe care orice femeie trebuie sa le includa in repertoriul ei de iubita:

1. Ia initiativa!

Aceasta este cea mai mare dorinta a fiecarui barbat - si asta pentru ca exista foarte putine femei care sa spuna: "hai sa facem sex" - sau macar sa sugereze ca si-ar dori acest lucru.

A prelua controlul vietii voastre sexuale de fiecare data nu inseamna ca trebuie sa iei o atitudine dominatoare si sa ridici cravasa deasupra capului partenerului (in afara cazului in care chiar vreti sa faceti acest lucru). Dar aratandu-i iubitului tau ca il doresti este cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a mentine pasiunea vie si sa spui adio plictiselii. Psihologii pe probleme sexuale spun ca exista un numar uimitor de mare de barbati care afirma ca singurul lucru care le-ar imbunatati viata sexuala ar fi ca partenerele lor sa faca primul pas. Aceasta este una din cele mai intalnite plangeri ale barbatilor.

Gandeste-te putin: daca el nu ar fi facut niciodata primul pas, nu cumva viata voastra sexuala ar fi fost inexistenta? Cu siguranta pentru multe femei raspunsul va fi da. Nu este neaparat nevoie sa faci ceva de-a dreptul spectaculos sau ceva care sa te faca sa te simti inconfortabil atunci cand te hotarasti sa iei tu initiativa. Este vorba mai mult de o privire anume pe care i-o arunci sau o atingere care sa spuna: "Da, te vreau".

Sarutandu-l pasional intr-un moment in care se astepta cel mai putin, s-ar putea ca urmarile sa te uimeasca! Daca esti ceva mai indrazneata, ii poti sugera sa va uitati la un film sexy impreuna sau sa cititi reviste erotice.
Una din principalele probleme cu care se confrunta o femeie fara initiativa in viata sexuala este faptul ca nu a fost niciodata incurajata sa se gandeasca la sex asa cum si l-ar dori sau cum sa-si exprime dorintele sexuale. Cele mai fericite relatii din punct de vedere sexual sunt cele in care ambii parteneri iau pe rand initiativa in pat.

2. Lasa gesturile de afectiune sa-si urmeze cursul

Strangeri de maini, atingeri reciproce si sarutarile permanente - si nu doar atunci cand faceti sex - sunt vitale pentru imbunatatirea sentimentului de satisfactie si de apreciere din partea partenerului tau. Atunci cand traiesti alaturi de cineva este foarte usor sa uiti de manifestarile de afectiune, cand de fapt acestea devin din ce in ce mai importante odata cu trecerea timpului.

Mangaierile in timp ce va uitati la televizor, presarate cu sarutari usoare pe gat sau pe ceafa, strangerile de maini in timp ce asteptati autobuzul - nu rata nici o ocazia de a-i arata apropierea fizica si acest lucru va face ca viata voastra sexuala sa-si pastreze intensitatea.

In cazul in care singurul moment de afectiune care iti este aratat sau ti se spune "te iubesc" doar atunci cand faceti sex, este posibil sa incepi sa te simti folosita. S-ar putea sa crezi ca partenerul tau iti face complimente doar ca sa ajungeti in pat. Femeile, in mod special, vor evita sa mai faca sex daca au acest sentiment. Gasind oportunitatea de a-i reaminti iubitului tau cat de mult iti doresti sa va simtiti bine si in afara patului, acest lucru va mari satisfactia pe care o veti avea atunci cand faceti sex.

3. Sex interzis

Daca aveti o viata sexuala regulata, interzicandu-va sa practicati acest sport pentru o anumita perioada de timp asupra careia ati convenit reciproc, ar putea fi o buna modalitate de a condimenta lucrurile. Puteti sa va concentrati mai mult asupra jocurilor si taraganarilor si sa includeti elemente pe care probabil le-ati uitat sau care sa nu va mai plictiseasca atunci cand faceti sex in mod regulat. Variantele sunt infinite. Poate incercati sa va faceti masaj unul altuia, sau sa faceti sex oral, sau sa-l ademenesti cu o rochita fara nimic pe dedesubt.

Aratandu-i ca te-ai gandit cu grija la diferite modalitati pentru a-i reaprinde dorinta, se va simti mult mai dorit decat atunci cand faceati sex regulat. Chiar si cuplurile care se bucura de o relatie noua si sincera pot beneficia de aceasta idee. Este suficient sa fiti impreuna chiar si pentru o luna, ca sa intrati intr-un sablon in ceea ce priveste viata sexuala. Daca ii vei arata partenerului ca vrei sa iesiti din limitele acestui sablon si sa faceti lucruri mai interesante, concentrandu-te asupra lui si a satisfactiei acestuia, aceasta va fi cu adevarat o rasturnare incendiara de situatie.

Totusi trebuie facut un avertisment: interzicerea sexului poate fi folositoare doar in cazurile in care aveti o viata sexuala regulata. Cuplurile care au intrat deja intr-o rutina in ceea ce priveste sexul - ceea ce inseamna ca deja sunt plictisiti de viata lor sexuala, folosind aceleasi pozitii si acelasi set de miscari - s-ar putea sa descopere ca o astfel de perioada de interzicere a sexului nu va face decat sa accentueze insatisfactia pe care o simt.

4. Complimenteaza-l


Toti isi doresc sa li se spuna ca sunt mari. Complimenteaza-ti partenerul si performantele acestuia si te va dori la nesfarsit. Exista totusi un mic truc. Nu iti doresti sa-i faci complimente doar ca sa te mai doreasca inca o data, dar daca el niciodata nu-ti intoarce complimentele, ar fi bine sa nu mai incerci.

Un bun mod de a incepe este sa spui ceva de genul: "Cred ca ar trebui sa ne spunem mai des ce ne place unul la celalalt". Barbatii ar trebui sa raspunda cu promptitudine acestor complimente, dar se pare ca in majoritatea cazurilor acestia nu recurg la aceeasi eticheta folosita de femei. Cand o femeie primeste un compliment, ea obisnuieste sa-l intoarca respectivei persoane, dar barbatii nu gandesc deloc la fel. Complimenteaza-i si de cele mai multe ori vei auzi un "multumesc" si atat.

Complimentele nu trebuie sa fie neaparat cu tenta sexuala pentru a-i pastra dorinta fierbinte. Daca vei puncta, de exemplu, un gand de-al lui care te-a facut fericita, aceasta marturisire va imbunatati sentimentul de bine pe care il simte acesta in preajma ta si in felul acesta te va crede mai usor si cand ii vei spune cat de bun este la pat.

5. Impartasiti-va fanteziile

Cel mai important lucru care trebuie reamintit in legatura cu fanteziile este ca acestea trebuie folosite intr-un fel in care sa te faca fericita. Nu exista nici un motiv care sa te sileasca sa faci ceva care sa ti se para inconfortabil, inspaimantator sau penibil in ceea ce priveste sexul.

Va fi destul de placut pentru partenerul tau sa afle ca ai astfel de fantezii - chiar daca simti ca acestea sunt mai degraba inofensive - deoarece lui ii va placea la nebunie sa se gandeasca la faptul ca tu te gandesti la sex aproape la fel de mult ca si el.

Multe femei se tem sa-si impartaseasca fanteziile cu partenerul lor pentru a nu se simti fortate sa treaca si la fapte, asa ca prefera sa nu le aiba. Este important sa cadeti de acord inca de la inceput ca aceste fantezii vor ramane asa cum sunt, cu exceptia cazurilor in care amandoi doriti sa mergeti mai departe. Daca ai astfel de probleme, gaseste-ti suficient timp pentru a-ti da seama ce vrei si cat vrei. Un bun inceput este sa citesti carti erotice.

Impartasirea povestilor erotice este o buna idee daca vrei sa-ti pastrezi fanteziile doar pentru tine si nici nu va fi nevoie sa vorbesti urat. Oricum, iubitul tau va fi placut surprins sa te auda spunand ceva de genul: "imi place felul in care imi strangi sanii" sau "cand imi rostesti numele in timp ce facem sex, ma excita". Oricum ar fi, el vrea sa afle ca iti place. Arata-i ca iti place si spune-i-o.

In final, nu uita ca cea mai buna modalitate de a-l face pe partener sa fie fascinat de tine la nesfarsit este sa fii un pic egoista. Nu este nimic gresit in a-ti dori sa-i faci lui pe plac - este o dorinta normala. Dar vei fi capabila sa faci acest lucru numai daca vei reusi sa-ti faci tie pe plac. Trebuie doar sa stii ce anume te infierbanta si ce anume va poate face placere amandurora. Odata ce iti vei depasi limitele, sansele de a te distra in pat for fi nelimitate.