Cum îl subjugi în 5 paşi

Vrei să îl cucereşti pentru totdeauna? Vrei să fii absolut irezistibilă pentru el? Iată ce trebuie să faci:

Regula insuficienţei în dragoste

O regulă foarte importantă, care este mai degrabă inspirată din tehnicile de manipulare, este regula insuficienţei. Oamenii îşi doresc ceea ce nu pot avea sau ceea ce este limitat sau condiţionat. Acest lucru este valabil şi în relaţiile amoroase.

Nu înseamnă că trebuie să te transformi într-o viperă cu inima de gheaţă, ci numai că trebuie să înveţi să refuzi din când în când, fie că este vorba de întâlniri, orice formă de ajutor sau chiar sex. Foarte multe femei cred că îl vor pierde pe cel pe care îl iubesc dacă nu îi fac întotdeauna pe plac. Este total greşti!

Oferă-i libertate

Îl iubeşti foarte mult şi nu te poţi abţine să nu îl suni de zeci de ori pe zi ca să-i spui. Dacă la început poate că este încântat sau uşor amuzat de asta, cu timpul nu va face altceva decât să-l enerveze.

Acelaşi lucru este valabil şi cu abordările pe Messenger, like-urile sau comentariile pe Facebook sau pe Twitter. Dacă eşti peste tot când nu eşti lângă el, cum vrei să i se facă dor de tine?

Gelozia nu funcţionează

Ai senzaţia că dacă eşti foarte geloasă îi demonstrezi cât de mult îl iubeşti? Gelozia nejustificată nu este altceva decât un semn de slăbiciune.

O femeie puternică nu face crize de gelozie din nimic, pentru că astfel de crize demonstrează lipsa de încredere în tine însăţi.

Fii independentă

Femeile foarte îndrăgostite îşi neglijează adesea pasiunile, preocupările şi chiar prietenii atunci când intră într-o relaţie, fiind total absorbite de cel pe care îl adoră.

Dar te-ai gândit că atunci când s-a îndrăgostit de tine, s-a îndrăgostit de fapt de ceea eşti tu per total, cu tot cu pasiunile şi hobby-urile tale? Fii în continuare aşa cum ai fost, dacă nu vrei să se întrebe ce caută lângă o femeie... plictisitoare.

Fii incredibil de sexy, dar naturală

Dacă tu te simţi frumoasă şi sexy, la fel te vor percepe şi cei din jur, în special cel care te iubeşte. Ai grijă de silueta ta, fă exerciţii, apelează la tratamente cosmetice care te ajută să arăţi aşa cum îţi doreşti şi fă o schimbare de look din când în când, dacă aşa simţi. Şi nu uita că frumuseţea autentică este cea naturală, pe care bărbaţii o apeciază mai mult decât orice fard.

MAI MULT DESPRE: sex, relatii, barbati, cucerit