Ce vor barbatii ? (II)

Afla ce isi doresc, ce nu isi doresc si ce ii sperie. Cel mai bine o spun chiar ei

Revin cu o noua serie de raspunsuri la intrebarea "ce vor barbatii?". In precedentul articol, barbatii chestionati au marturisit ca le plac lucrurile simple, ca sexul este o chestiune care tine, in primul rand, de “preliminarii”, ca le place sa-si surprinda partenera si ca entuziamul, intr-o relatie, ar putea fi reteta secreta a succesului. Iata si alte pareri:

Nu imi place sa agat femei!

“Daca femeile isi imagineaza ca barbatilor le place sa agate in baruri sau pe strada, se insala. Barbatii adevarati nu fac asta. Este ridicol si stupid. Partea cea mai rea este ca, daca intri in dialog cu o femeie pe care nu o cunosti, intr-un loc public, in mintea acesteia va fi ideea ca este agatata, ceea ce este total gresit. Si am sa explic de ce. Sa agati o femeie te pune, pe tine ca barbat, intr-o situatie neplacuta, intre ciocan si nicovala.
Pe de o parte, iti creezi niste obligatii fata de femeia respectiva, pe de alta, vine inevitabil momentul in care trebuie sa-ti raspunzi la intrebarea 'ce fac mai departe?'. Si, pe cuvant ca nu este un raspuns usor de dat”
, spune pentru Eva, Sorin, de 35 de ani, necasatorit, dar implicat intr-o relatie stabila de cinci ani.
 

Nu imi plac femeile foarte slabe!

“Sa stii ca, daca un barbat spune despre o femeie ca este foarte slaba, asta nu este un compliment, nu este echivalentul lui 'ce corp frumos ai'. Mie nu imi plac femeile exagerat de slabe si cred ca este ceva instinctiv, la toti barbatii. O femeie este femeie tocmai pentru ca trebuie sa aiba cate ceva pe ici, pe colo”, ne-a explicat Alexandru, care nu se afla la primul dialog cu Eva. Alexandru are 35 de ani si este casatorit de trei ani. Si, ca sa va aduceti aminte de el, am sa va spun ca Alexandru, la precedenta discutie, a tinut sa marturiseasca ca isi iubeste cu pasiune sotia.


Am nevoie de lauda!

“Nu conteaza cata incredere am eu in mine. Nu conteaza ce cred eu despre mine. Am nevoie sa mi se spuna, macar din cand in cand, ca sunt grozav. Increderea in mine trebuie sa fie alimentata si ce sursa mai buna pot gasi, daca nu femeia de langa mine. Cu alte cuvinte, nu doar femeile au nevoie sa auda ca sunt frumoase, aceasta nevoie o au si barbatii!”, marturiseste George, in varsta de 40 de ani, casatorit si tatal a doua fete.

Baiatul mamei!

"Barbatii nu inceteaza niciodata sa fie intr-o oarecare masura baieteii mamei, mai ales atunci cand sunt bolnavi sau le e foame". Aceasta este marturisirea lui Horia, de 35 de ani. “Sunt situatii in care nu mai vreau sa fiu barbatul care le rezolva pe toate, puternicul cap de familie. Vreau sa fiu copilul mamei, care sa se stie ajutat, inteles, ocrotit, alintat si mangaiat. Poate ca suna aiurea, dar daca ma simt rau, daca am febra si ma doare capul, vreau sa stiu ca femeia mea ma intelege, ma alinta si imi accepta vaicarelile.
Plus ca vreau, daca asta este situatia, sa pot sa-mi recunosc limitele, greselile si neputintele in fata jumatatii mele, fara ca asta sa aduca prejudicii imaginii mele de cap de familie”
, spune Horia, casatorit de cinci ani si tatal unui baiat de 3 ani.

Ma sperie o femeie furioasa!

“Trebuie sa recunosc ca ma sperie foarte tare o femeie furioasa. Am avut ocazia sa fiu fata in fata, de vreo doua ori, cu femei furioase, chiar foarte furioase. Si ca sa fie foarte limpede, erau nervoase nu din cauza mea, eu eram doar cel caruia ii cereau ajutor. Cred ca o femeie furioasa, a carei furie vine dintr-un abuz, o nedreptate sau o situatie de care nu este ea responsabila, este capabila de orice”, afirma Sergiu, de 36 de ani.

Imi plac femeile care vorbesc urat!

Mihai sutine ca femeile care au curajul sa vorbeasca urat, in anumite conditii, si doar in intimitate, sunt grozave. “Martrisesc ca trebuie sa ai tact pentru asta, ca trebuie sa stie cand si cum si mai ales cat, dar in general barbatii adora femeile care au curaj, din acest punct de vedere.
Tot atat de interesante si povocatoare sunt si mesajele dirty… fie ca sunt sms-uri, fie ca sunt pe e-mail. Barbatii iubesc chestia asta! Si ceva imi spune ca si femeile. Parerea mea!”
, spune Mihai, de 43 de ani, casatorit si tatal unei fete de 12 ani.

Te-ai gandit care sunt dorintele barbatului tau? Daca sunt sau nu cu adevarat importante si daca tu reusesti sa i le indeplinesti?