Cand prietenia se transforma in dragoste

Faptul ca femeile se inteleg foarte bine cu barbatii este un lucru cunoscut de toata lumea. Spre exemplu, cel mai bun prieten al meu este un baiat. Si trebuie sa recunosc ca nu sunt singura in aceasta situatie...

Faptul ca femeile se inteleg foarte bine cu barbatii este un lucru cunoscut de toata lumea. Spre exemplu, cel mai bun prieten al meu este un baiat. Si trebuie sa recunosc ca nu sunt singura in aceasta situatie...

Imi amintesc cu placere cand o fosta colega de serviciu imi povestea ce discutii interesante are cu cel mai bun prieten al ei, Victor. Ori de cate ori are o problema, vorbeste cu el si sigur lucrurile se rezolva, daca nu total, macar in parte.

Nu se stie care este logica acestei situatii.

De ce prietenii cei mai buni ai femeilor sunt barbatii? Oare pentru ca ei stiu sa tina mai bine un secret, nu pot fi gelosi atunci cand iti cumperi o bluza sau o fusta noua, ori cand iesi in oras cu cel mai frumos baiat din grup?

Te-ai gandit vreodata, insa, ca aceasta prietenie se poate transforma intr-o poveste de dragoste? Nu stiu cat este de bine sau de rau, pentru ca eu, personal, nu am trait o astfel de experienta, dar din ce am vazut in jurul meu este, cu siguranta, posibil.

Cu ani in urma, am cunoscut doua persoane.
Un el si o ea, foarte apropiati. La prima vedere, puteai sa bagi mana in foc ca au o relatie de dragoste, ca se inteleg foarte bine si ca nu mai dureaza mult pana cand vor deveni sot si sotie.

La momentul acela m-am inselat amarnic. Nu doar ca nu formau un cuplu, dar fiecare dintre ei era implicat intr-o alta relatie.

Toti cei din jurul lor se intrebau care este secretul acestei prietenii de atatia ani care nu s-a sfarsit cu o noapte romantica. Sceptici, asa cum suntem noi, nu putem accepta ca, da, o femeie si un barbat pot avea o frumoasa poveste de...
prietenie.

Timpul a trecut, vietile noastre s-au schimbat, drumurile ni s-au despartit si acum cateva luni am gasit numarul ei de telefon printre hartiile de acasa. Subit, mi-am dorit sa o sun, sa vad ce mai face. Trebuie sa recunosc ca ma asteptam la orice altceva, numai la ce aveam sa aud nu.

Cei doi fosti prieteni din copilarie, care isi imparteau totul, care erau impreuna peste tot, sunt acum... sot si sotie. Mai mult decat atat, au si un copilas dragalas, de 4 ani. Asta da surpriza, nu?