Cadouri pentru Valentine's Day

Fie ca esti fan Valentine's Day, fie ca, mai degraba, iti doresti sa petreci un Dragobete linistit si... romanesc, pe 24 februarie, un lucru este cert: fiecare dintre noi isi doreste sa ii faca o surpriza...

Fie ca esti fan Valentine's Day, fie ca, mai degraba, iti doresti sa petreci un Dragobete linistit si... romanesc, pe 24 februarie, un lucru este cert: fiecare dintre noi isi doreste sa ii faca o surpriza deosebita persoanei iubite.

Multi dintre noi preferam sa sarbatorim Ziua Iubirii in fiecare zi, insa, de ce nu, Valentine's Day, in egala masura cu traditionalul Dragobete, reprezinta ocazii excelente pentru a-i demonstra acelui cineva special din viata ta cat de mult inseamna pentru tine.

Gesturile mici conteaza si, mai mult decat atat, sunt cele care va ajuta sa fiti mereu indragostiti unul de celalalt. Faptul ca iti spune cat esti de frumoasa sau cat de bine iti sta in rochia cea noua, atunci cand va pregatiti sa mergeti intr-o vizita sau sa luati masa in oras, faptul ca ii marturisesti ce bun dansator este sau cat de bine te simti atunci cand te tine de mana pe strada... sunt gesturi mici, dar atat de importante.

In plus, daca tot este o zi de sarbatoare, de ce sa nu ii pregatesti o surpriza frumoasa sau sa ii oferi, drept dar de Ziua Indragostitilor, un obiect la care stii ca ravneste de mult sau un cadou personalizat, care sa ii aminteasca mereu de tine si de povestea voastra de dragoste.

In cazul in care deja ai intrat in panica si nu stii ce dar ar fi mai potrivit pentru partenerul tau, noi ti-am pregatit o lista cu sugestii de cadouri, care sa iti faca misiunea mai usoara. Si, de ce nu, asteptam sa ne scrii ideile tale!

O Zi a Indragostitilor minunata iti dorim!


Cadouri pentru el

Se spune adesea ca este mai usor sa cumperi un cadou unui barbat decat unei femei.

Nu stim care este adevarul, insa stim ca, de foarte multe ori, ramai in pana de idei si, oricat de mult te-ai gandi, ideea salvatoare nu doreste sa isi faca aparitia...



Cadouri pentru ea

Ei bine, Ziua Indragostitilor se dovedeste a fi, inca o data, o piatra de incercare. Anul trecut i-ai cumparat o bijuterie, acum doi ani ati mers impreuna la munte... Anul acesta, ce ii mai poti oferi?

Sau poate ca este prima sarbatoare a iubirii pe care o petreceti impreuna... Cu atat mai greu! Ce ii poti oferi partenerei tale de Valentine's Day?...