Ai fost inselata! Ce faci?

Confirmarea faptului ca esti sau ai fost inselata este o mare dezamagire. Felul in care reactionezi depinde de caracterul tau, de modul in care te poti mobiliza dupa o astfel de lovitura, perceputa ca fiind un mare esec, o mare dezamagire.

Confirmarea faptului ca esti sau ai fost inselata este o mare dezamagire. Felul in care reactionezi depinde de caracterul tau, de modul in care te poti mobiliza dupa o astfel de lovitura, perceputa ca fiind un mare esec, o mare dezamagire.


Solutiile nu sunt foarte multe: renunti, abandonand investitia sufleteasca facuta in partenerul tau, ierti, si incerci sa uiti sau treci cu vederea, inchizi ochi si mergi mai departe. Iata marturiile unor femei care au trecut prin astfel de situatii si au fost obligate sa ia decizii grele.
 

Am nascut singura!

 
Lidia, are 29 de ani, este expert in comunicare, si are un copil. Dintre toate variantele posibile, ea a ales sa ierte, sa uite si sa mearga mai departe.


“Eram un cuplu fericit. Comunicam bine, si aveam o relatie intima excelenta. La doi ani dupa casatorie am ramas insarcinata. Eram compet absorbita de copil si nu mai vedeam nimic in jurul meu. In luna a cincea de sarcina am inceput sa am probleme cu somnul, astfel ca am decis sa dormim in camere separate. Ne vorbeam foarte putin… din ce in ce mai putin! Am aflat de aventura sotului meu pentru ca am deschis o scrisoare de la banca, care ma anunta despre un card de credit epuizat. Din extrasul de cont am aflat ca in fiecare week-end si in alte zile din saptamana, care coincideau cu ceea ce stiam ca sunt delegatii, sotul meu se afla intr-un alt oras.
L-am intrebat ce se petrece si mi-a marturist simplu ca are pe cineva, ca a cautat dragoste in bratele altei femei, in conditiile in care eu nu mai aveam ochi pentru el. A fost o drama! Am nascut singura! Am trecut prin cea mai neagra criza din viata mea. Cand am venit de la materinate cu bebe in brate, am avut efectiv o revelatie si am inteles ce anume s-a intamplat de am ajuns aici. Dintr-un anumit punct de vedere era vina mea! Am iertat, incerc sa uit, vreau sa uit. Incercam sa mergem mai departe. Pe undeva cred ca sunt mult mai puternica si mai inteleapta. Sunt din nou insarcinata, dar de data aceasta este loc pentru toti in inima mea”, povesteste Lidia.

 

La mine in casa, in patul meu!

 
Silvia, are 33 de ani si un copil. Este asistenta medicala. “Eram impreuna de 10 ani. Nimic, pana la acel moment, nu m-a lasat sa banuiesc ca sotul meu m-ar putea insela. Serviciul meu ma obliga sa muncesc in ture, inclusiv noaptea. Pentru ca si el muncea mult, dupa venirea pe lume a copilului meu, in noptile in care nu eram acasa, imi duceam copilul la mama. Tocmai aceasta libertate i-a permis sotului meu sa duca o viata dubla. Pentru ca aveam foarte multa incredere in el, nu mi-am dat seama ca aventura lui a durat aproape un an, la mine in casa, in patul meu! Evident ca nu am putut trece peste asta.

Unica solutie posibila a fost sa ne despartim. Imi pare rau, dar nu regret decizia luata”, marturiseste Silvia