Intelectualul - Majoritate de I

Aspecte pozitive: iti aminteste de profesorul tau de filosofie din liceu atunci cand il vezi mereu cufundat intr-o mie de ganduri? Este insa capabil sa te ghiceasca dintr-o singura privire, stie sa te inteleaga. Are mereu raspunsul potrivit la orice intrebare, chiar daca nu este acela pe care ti-l doresti intotdeauna. Te ajuta sa gandesti, sa cresti, sa te transformi.
Pentru el viata este reflectare, aprofundare. Detesta superificialitatea, pentru ca el vrea sa ajunga mereu in miezul situatiei si al persoanelor, pentru a intelege si pentru a se imbogati spiritual.

Aspecte negative: nu isi da seama nici ca ti-ai tuns pletele castanii, nici ca te-ai vopsit rubinie.
E mereu pierdut in gandurile sale, in cartile sale si e in stare chiar sa mearga la serviciu in papuci de casa. Are deci o nevoie constanta ca cineva sa vegheze asupra sa pentru ca le nu se ingrijeste absolut deloc.

Cum te vede?
In practica te considera muza lui. Are propriile sale interese si pentru asta te crede in stare sa-i stimulezi eterna cautare care ii calauzeste viata. Si tie iti place sa citesti, sa relectezi, sa scrii, si tie iti place sa te interiorizezi. Daca vrei un barbat care sa te iubeasca intr-adevar pentru ceea ce ai in suflet, atunci l-ai gasit.
Dar daca iti place si sa mergi sa dansezi sau sa mergi sa vezi o comedie, atunci schimba directia.