Prietenul meu a avut o aventura si vreau sa ma razbun pe el. Ce sa fac?

Prietenul meu a avut o aventura, iar eu nu am banuit nimic. In cele din urma, cand am aflat, l-am parasit. Tot ce vreau acum este sa gasesc o cale pentru a ma razbuna pe...


Este necesar in primul rand sa te clarifici daca te-a inselat cu adevarat sau nu ex-prietenul tau. Daca tu l-ai parasit luand aceasta decizie intr-un moment de furie, mai tarziu cand ea va trece, s-ar putea ca sentimentele pentru el, daca revin, sa te bulverseze. Vei persista in decizia luata de a rupe relatia? Raspunsul il ai tu.

Faptul ca l-ai parasit si nu mai esti cu el, este pentru el o pedeapsa suficienta, nu crezi? Daca nu este asa, crezi ca insemnai pentru el atat de mult cat meriti? Dar daca ne gandim bine, esti suparata pe el sau pe tine? Ca ai ajuns sa fii inselata? Cum s-a petrecut asta? Poti "invata ceva bun pentru tine" de aici? Ce are mai frumos, mai mult, mai atragator decat tine "ea, cealalta"? Daca ai dezvolta si in tine ceva ce este de admirat cu adevarat la ea, ai castiga ceva? Eu sunt convinsa ca da. Iar el, ca orice barbat, nu uita, este fascinat de tine daca ai incredere in tine si... mult farmec. Succes.