Cand el neglijeaza relatia...

Comunicarea: o tema arhidiscutata... Consideram lipsa ei ca fiind o problema generala. In cuplu, cu atat mai mult. Nu vorbeste cu tine, nu-ti spune ce simte, ce ...

Comunicarea: o tema arhidiscutata... Consideram lipsa ei ca fiind o problema generala. In cuplu, cu atat mai mult. Nu vorbeste cu tine, nu-ti spune ce simte, ce gandeste, ce-si doreste... Ce faci in aceasta situatie? Cum reactionezi? Iata ce ne scrie o cititoare cu aceasta dilema:

Buna seara!

Va scriu pentru a va ruga sa ma ajutati... Am avut o relatie de 4 ani (avem 22 de ani amandoi), numai ca in acest timp am avut multe probleme pentru ca nu comunicam bine. La un moment dat chiar m-am indoit de fidelitatea lui.

Dar nu asta e problema.

El vrea o cariera in lumea muzicii, e DJ. Si sta ore in sir cu muzica lui, numai ca a cam neglijat oarecum relatia. Am fost despartiti de doua ori, o data pentru ca pleca foarte mult prin cluburi in diferite orase, iar eu nu mai primeam atentie (a durat o luna), pentru ca la o cearta s-au zis multe vorbe urate. Ne-am impacat si, dupa aceea, ne-am mutat impreuna.

Am stat 2 luni impreuna, dar, pentru ca ma deranja faptul ca vorbea foarte mult cu alte femei (era foarte cautat si mi-a starnit oarecum gelozia), ne-am despartit; mai mult el a vrut-o.
Dupa 6 luni, cand eu aveam alta relatie, m-a cautat, nu am putut trece asta cu vederea si ne-am impacat.

A fost frumos vreo cateva luni, dar ne-am despartit din nou. Pentru ca eu stateam cu el in casa, nu-mi oferea atentie si in public se comporta de parca nici nu eram impreuna! Sau seara, in pat, parca nu as fi fost acolo, nicio imbratisare, nu-mi spunea ca ma iubeste. I-am reprosat ca nu-mi acorda atentie, ca sta prea mult in fata calculatorului, visand la o cariera in muzica.

Am tot incercat sa-i ofer eu tandrete, dar ma respingea, numai eu il luam in brate, il sarutam, dar el nu reactiona, ca si cum nu as fi existat! Ma doare sa stiu ca nu simte nimic pentru mine, i-am tot reprosat aceste lucruri si s-a ajuns la vorbe urate din partea lui.
Dar oare e atat de greu sa-i oferi unei persoane dragoste, chiar si prin mici gesturi? Dupa tot timpul in care am locuit impreuna, nici macar nu-l intereseaza.

Vreau doar sa fiu si eu apreciata; daca nu ma iubeste, de ce ma mai cauta dupa atata timp? Mi-a promis ca nu ma va mai lasa sa plec din viata lui, dar totusi nu a facut nimic ca sa ma impiedice, m-a lasat sa plec! Orice as vorbi cu el, parca nu ma fac inteleasa... evita sa comunice cu mine... ce sa fac? Dati-mi va rog un sfat!

Va multumesc!