Vlad Zamfirescu, cu aceeasi femeie de 7 ani

Actorul Vlad Zamfirescu isi dedica viata si timpul teatrului siteleviziunii. Pentru el lumea artistica este cea in care se invarte sise simte cel mai bine. Casatorit cu Mihaela de 2 ani, prieteni de vreo7 ani, au amandoi preocupari comune. Sotia este coregraf si ii intelegefoarte bine pasiunile.

Vlad Zamfirescu, la 28 de ani, este un om implinit. Desi a acceptat greuinterviul pentru o revista de femei si a vorbit mai mult de cariera sadecat de viata de familie, a mai scapat pe ici pe colo si cateva amanuntedin viata sa.

Si asta pentru ca membrii familiei lui fac parte din teatru iar universullui se invarte in jurul acestui subiect.

Asaltat si de teatrul deteleviziune, Vlad nu crede totusi ca ar fi bun de prezentator al uneiemisiuni in direct sau al uneia de divertisment. Ii place comedia tragica,nu bulevardiera si se intelege bine cu cei care formeaza colectivulTeatrului Bulandra, acolo unde este actor din anul 1996.

Nascut si crescut la Targu Mures pana la varsta de 14 ani, Vlad a venit inBucuresti si s-a adaptat repede cu viata de aici. Posibilitatile artisticeale orasului sunt mult mai mari decat in orice alt colt al tarii.
Cel maidrag rol ii este Frederich din "Pelicanul", in regia Catalinei Buzoianu,care a fost si primul rol in teatrul profesionist.

In timpul liber isi ajuta sotia cat poate, indeletnicirile casnicenefiindu-i foarte dragi. Considera ca gesturile romantice facute pentrusotia sa Mihaela sunt cele marunte, de zi cu zi. Nu crede neaparat inzodii si potriveala cuplurilor in functie de ascendentul fiecaruia. Eleste in zodia Pestelui, iar sotia in zodia Gemenilor. Atunci cand vaveni timpul (nu se stie cand) isi doreste sa aiba un copil, poate doi.Recunoaste zambind ca are si el momente de gelozie, ca si sotia sa,considerandu-le insa gesturi firesti intre doi oameni care se iubesc sile pasa de cel de langa el.

Vlad Zamfirescu poate fi vazut la Teatrul Bulandra in piesele: "O noaptefurtunoasa", "Tango", "Tacamuri de pui", "Roberto Zucco" precum si inpiesa "Un cuplu ciudat", care nu si-a gasit inca o locatie.
In curandva aparea si intr-un serial de televiziune de 10 episoade la TVR si in"Adio Europa", in regia lui Tudor Marascu.